Libnet.ro
UNICEF

01:05

Biblioteca Judeteana Alexandru Odobescu anuleaza toate evenimentele pana pe 31 martie

Adevărul Adevărul,
Biblioteca Judeteana Alexandru Odobescu anuleaza toate evenimentele pana pe 31 martie

Pana pe 31 martie, Biblioteca Judeteana Alexandru Odobescu din Calarasi anuleaza toate evenimentele de animatie culturala planificate in acest interval fara nicio exceptie. Sala de lectura, Sala Multimedia, Sala Presei si Clubul artelor isi inchid activitatea cu publicul in acest interval. continuă pe Adevărul

Sala Palatului anuleaza toate evenimentele programate pana in 31 martie. Concertul aniversar Boney M de duminica, reprogramat pentru 20 septembrie

Toate evenimentele programate la Sala Palatului, intre 8 si 31 martie, se amana sau, dupa caz, se anuleaza. in conformitate cu Hotararea nr. 6 din 06. 2020 emisa de Grupul de suport tehnico-stiintifc.

Italia - coronavirus: Toate evenimentele sportive vor fi suspendate pana pe 3 aprilie

Toate evenimentele sportive din Italia vor fi suspendate pana la data de 3 aprilie, a anuntat Comitetul Olimpic din Italia, care a precizat ca este o situatie fara precedent in istorie.

Sala Palatului anuleaza toate spectacolele din luna martie din cauza coronavirusului

Spectacolele programate la Sala Palatului pana pe data de 31 martie au fost amanate sau anulate dupa anuntul facut de catre Raed Arafat, pentru a evita raspandirea coronavirusului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )