Libnet.ro
UNICEF

01:05

Biciclistii, pedepsiti mai dur decat soferii. Ce prevede Codul rutier

Antena3 Antena3,
Biciclistii, pedepsiti mai dur decat soferii. Ce prevede Codul rutier

Biciclistii sunt considerati mai periculosi decat soferii care incalca legea. Codul Rutier stabileste pedepse mai mari pentru biciclistii care circula intr-o zona pietonala decat pentru. continuă pe Antena3

VIDEO Situatie aberanta: biciclistii care circula printr-o zona pietonala interzisa, amendati mai dur decat soferii care comit aceeasi fapta

Amenzile aplicate de Politia Locala unui sofer teribilist, care a intrat cu masina intr-o zona pietonala, si biciclistilor care au comis aceeasi fapta scot la iveala o situatie aberanta: legea ii pedepseste pe biciclisti mai dur decat pe soferi.

Un anunt FALS creeaza panica printre bucuresteni: Ciclonul care se aproprie e mult mai grav decat s-a anuntat!

Un anunt fals despre furtuna care se indreapta spre Bucuresti, in care se sustine ca vijelia va fi mai puternica decat s-a anuntat, s-a viralizat pe internet si produce panica in mediul.

Securitatea statului e mai presus decat siguranta cetateanului |OPINIE

Au intins o plasa de paianjen peste Romania. Sunt la tot pasul. in presa, in administratie, prin completuri. ii recunosti usor. Salutul lor Sa traiti! e mai prezent decat arhaicul Ziua buna!. Ameninta. Sunt agresivi. Apar peste tot. S-au inmultit ca o pecingine pe corpul social, prea ingaduitor pentru saprofiti. in tara cu cel mai mare buget alocat securitatii, cu cei mai multi securisti pe cap de locuitor, opt oameni mor in urma unei furtuni.

Donald Trump: Armata americana va deveni mai puternica decat oricand

Presedintele american Donald Trump a declarat marti, intr-un discurs rostit la Adunarea Generala a ONU, ca armata Statelor Unite 'va deveni in curand mai puternica decat.

Un tanar somer s-a trezit intr-o dimineata si si-a verificat buzunarele. Nu mai avea decat cativa banuti de mancare. S-a dus la magazin si...Urmarea este uluitoare

Un tanar somer s-a trezit intr-o dimineata si si-a verificat buzunarele. Nu mai avea decat cativa banuti de mancare. S-a dus la magazin si-a cumparat de toti banii cateva.

Furtuna devastatoare din Timisoara, fitilul psihozei din Capitala. Vijelia din iunie, mai puternica decat cea de miercuri

Furtuna de miercuri seara din Bucuresti s-a soldat cu un deces, cativa copaci doborati si mai multe masini avariate. Nervii bucurestenilor au fost insa intinsi la maximum in trafic si in mijloacele de transport in comun. Specialistii spun ca masurile au fost excesive, Firea afirma ca a respectat legea.

Patru bauturi considerate mai sanatoase decat apa

Apa ocupa un loc foarte important in viata noastra si este, indubitabil, printre cele mai bune lucruri care ne ajuta sa fim sanatosi. Exista totusi voci care sustin ca patru bauturi sunt mai bune.

Mesaje de alarmare despre vijelia din Capitala: Situatia ciclonului e mult mai grava decat s-a anuntat

Mai multi locuitori din Bucuresti au primit un mesaj de alarmare despre furtuna, care pare a fi spam, de la un numar necunoscut. Buna! Am un client care lucreaza direct cu Firea in PMB si.

Uraganul Maria loveste Puerto Rico. Avertizare uluitoare: E mai devastator decat Irma (VIDEO)

Miercuri, ochiul uraganului Maria atinge insula principala Puerto Rico. Pe internet au aparut mai multe filamari si imagini care arata cat de puternic este uraganul Maria, care ajunge la categoria 4.

Gabriela Firea: Informatiile aparute pe retelele de socializare, ca furtuna din aceasta seara va fi mai grava decat am anuntat, sunt toxice si neadevarate. Vom face plangere penala

Informatiile aparute pe retelele de socializare potrivit carora furtuna din aceasta seara va fi mai grava fata de ce a anuntat Primaria Capitalei sunt toxice si neadevarate a declarat primarul general, Gabriela Firea. Aceasta a declarat ca va face plangere penala impotriva celor care le-au raspandit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )