Libnet.ro
UNICEF

19:45

BIDEN: Alexei Navalnii a fost condamnat pentru ca a expus fapte de coruptie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BIDEN: Alexei Navalnii a fost condamnat pentru ca a expus fapte de coruptie

Joe Biden a reactionat la condamnarea disidentului rus Alexei Navalnii de catre instantele ruse - presedintele american spune ca decizia justitiei ruse este motivata politic si ca Navalnii a fost tintit pentru ca a expus faptele de coruptie ale regimului Putin. Biden a cerut eliberarea imediata si fara conditii a opozantului rus. continuă pe Ziarul Bursa

Alexei Navalnii a fost condamnat la inchisoare cu executare El va trebui sa execute 2 ani si 8 luni Apel la proteste UPDATE

O instanta din Rusia a decis marti condamnarea la inchisoare a opozantului Alexei Navalnii pentru trei ani si jumatate in speta care a provocat proteste la nivel national si propuneri de noi sanctiuni occidentale contra Moscovei. Cele 10 luni in care Navalnii a fost deja arestat la domiciliu, ca parte a primului proces, vor fi luate in considerare pentru acel moment, ceea ce inseamna ca va fi inchis inca doi ani si opt luni. Judecatorul a stabilit ca Navalnii a incalcat termenii controlului judiciar - ce il obligau sa se prezinte, in persoana, in fata unui ofiter de probatiune de doua ori pe luna - dupa ce el a fost externat din spitalul Charite din Berlin. LIVE TEXT21:40 Moscova ii acuza pe occidentali ca nu au legatura cu realitatea21:20 Seful diplomatiei europene Josep Borrell a cerut marti eliberarea imediata a lui Navalnii20:00 SUA, Marea Britanie si Germania fac apel pentru eliberarea urgenta a lui Navalnii19:45 Organizatia opozantului rus Navalnii face apel la proteste imediate la Moscova Twitter).

Alexei Navalnii a fost condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare

Alexei Navalnii a fost condamnat de instanta rusa la trei ani si jumatate de inchisoare, marti, in u.

Medicul care l-a ingrijit pe Alexei Navalnii dupa otravire, in spitalul din Siberia, a murit subit

Unul dintre medicii care l-au tratat pe Alexei Navalnii in spitalul din Siberia a murit subit. Anuntul a fost facut de reprezentantii spitelului din Omsk, informeaza CNN. Serghei Maksimisin avea 55 de ani si era.

Alexei Navalnii a comparut din nou in fata instantei vineri incepe un nou proces in care este acuzat de defaimare

Disidentul rus Alexei Navalnii a comparut din nou in fata instantei, vineri, intr-un proces separat de cel care a dus la condamnarea sa la trei ani si jumatate de inchisoare, mai devreme in cursul acestei saptamani, anunta Euronews.

Medicul rus care l-a tratat pe Alexei Navalnii la spitalul din Omsk a murit subit

Serghei Maksimisin, unul dintre medicii principali care i-au acordat primul ajutor si l-au tratat anul trecut pe Alexei Navalnii la spitalul din Omsk, a murit subit, informeaza CNN.

Antony Blinken, secretarul de stat american: Statele Unite sunt profund ingrijorate de condamnarea la inchisoare a lui Alexei Navalnii

Statele Unite sunt profund ingrijorate de condamnarea la inchisoare a opozantului Kremlinului Alexei Navalnii si au cerut din nou, marti, eliberarea imediata a acestuia, secretarul de Stat Antony Blinken afirmand ca Washingtonul va colabora indeaproape cu aliatii SUA in privinta modalitatilor prin care Rusia sa fie trasa la raspundere, transmite Reuters.

UPDATE Aleksei Navalnii, principalul opozant al lui Putin, a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare

Aleksei Navalnii, principalul opozant al regimului Putin, a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare pentru repetate incalcari ale eliberarii conditionate, informeaza BBC, potrivit news. ro.

Daniel Dragomir s-a predat in Italia: Fostul ofiter SRI a fost condamnat la inchisoare, in Romania, pentru fapte de coruptie

Daniel Dragomir, fost ofiter SRI, care a fost condamnat definitiv la inchisoare pentru fapte de coruptie si a fugit din Romania chiar inainte de condamnare, s-a predat autoritatilor italiene, la Bari,.

Premiera in UE: Un diplomat iranian a fost condamnat pentru terorism Sentinta de 20 de ani de inchisoare acordata de justitia belgiana

Un diplomat iranian a fost condamnat joi la 20 de ani de inchisoare pentru planuirea unui atac cu bomba la o intrunire a unui grup de opozitie aflat in exil, marcand prima instanta cand un diplomat al Teheranului este condamnat pentru terorism in UE, relateaza Deutsche Welle.

Planul socant al lui Nicolae Ceausescu. Ce s-a petrecut in aceste locuri cu ani in urma. A fost cumplit pentru romani

Secolul trecut Romania iesea din 50 de ani de intuneric, de lipsuri, de frica. in Decembrie 1989 romanii ieseau in strada, rezultatul fiind decapitarea unui regim totalitar, distructiv. Sistematizarea tarii era planul socant al lui Nicolae Ceausescu era de reconstructie sistematica a satelor si oraselor Romaniei. Totul avea sa inceapa in 1974 dupa apobarea in .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )