Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bietul FLORIN PIERSIC! Din pacate, e ADEVARAT! INFORMATIA a fost deja CONFIRMATA!

B1 B1,
 Bietul FLORIN PIERSIC! Din pacate, e ADEVARAT! INFORMATIA a fost deja CONFIRMATA!

Florin Piersic este unul dintre cei mai iubiti si mai apreciati actori din Romania! Marele actor este foarte activ pe retelele sociale. De curand, chiar el a publicatun mesaj surprinzator pe. continuă pe B1

A MURIT! LACRIMI AMARE in TEATRUL ROMANESC! ULTIMUL MESAJ transmis de Florin PIERSIC! Toata Romania, in DOLIU!

Durere fara margini in teatrul romanesc dupa ce actrita Ilinca Tomoroveanu a pierdut lupta pentru viata. Din pacate, s-a stinsdupa ce a fost diagnosticata cu o boala delicata. Marele actor Florin.

INNA A CEDAT! SOC in SHOWBIZ! Din pacate, NU a mai rezistat ...

Inna s-a confruntat, de curand, cu mari probleme de sanatate. Se afla chiar in timpul unui concert de-al sau, cand a inceput sa se simta rau. Artista a fost la un pas de a ajunge la urgente, relateaza.

Ce TRAGEDIE! Fuego A CEDAT! Din pacate, este VESTEA TRISTA a momentului

Cantaretul Paul Surugiu-Fuego este unul dintre cei mai indragiti artisti din Romania. INCENDIAT! CRISTIAN POMOHACI, prins in fapt cu MARIA CARNECI! Asta e prea de tot GALERIE FOTO) in ultimul sau.

DURERE URIASA in muzica populara! Din pacate, Maria Ciobanu a ...

Marea cantareata de muzica populara, Maria Ciobanu, a renuntat sa mai cante din cauza problemelor de sanatate. Artista s-a despartit de scena muzicala, relateaza Stirescu.

Dorel loveste din nou! Cum au fost filmati mai multi muncitori in plina strada. VIDEO

Va mai amintiti reclamele la alcool cu Dorel, in care se scotea in evidenta destoinicia, dar in acelasi timp si superficialitatea muncitorilor de pe santier? Internetul s-a umplut de filmari cu Dorel de atunci si pana acum, de la cei care au adormit la locul de munca, pana la cei care au intrat in post [] .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )