Libnet.ro
UNICEF

08:45

Bietul medic-erou de la Piatra Neamt. Ce a facut inainte de incendiul de la ATI. Mare respect!

Playtech Playtech,
Bietul medic-erou de la Piatra Neamt. Ce a facut inainte de incendiul de la ATI. Mare respect!

Medicul-erou care a sarit in foc la spitalul de la Piatra Neamt, Ioan Catalin Denciu, nu mai avea timp sa ajunga pe acasa. in luna octombrie, acesta a petrecut aproape o saptamana la ATI. Bietul medic-erou de la Piatra Neamt. Ce a facut inainte de incendiul de la ATI Medicul care a sarit in foc . continuă pe Playtech

Incendiul de la spitalul din Piatra Neamt: Variantele de mutare a Sectiei ATI, mistuita de flacari

Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean din Piatra Neamt, care a ars sambata in incendiul in care au murit 10 pacienti, iar un medic a fost grav ranit, ar putea fi mutata la etajul 4 al spitalului, in locul sectiei de Obstetrica, a anuntat marti prefectul judetului Neamt, George Lazar. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, sustinea luni ca Sectia ATI a spitalului va fi functionala luni seara sau cel tirziu marti dimineata.

Mircea Cotavariu, condus pe ultimul drum. Cunoscutul antrenor de lupte din Piatra Neamt, decedat in urma incendiului de la ATI

Mircea Cotavariu, Cunoscutul antrenor de lupte din Piatra Neamt, decedat in urma incendiului, condus astazi pe ultimul drum. Antrenorul se afla internat la sectia ATI a Spitalului Judetean de Urgenta Piatra-Neamt.

Ce risca persoanele vinovate de incendiul din sectia ATI a spitalului din Piatra Neamt

Tragedia de la Spitalul Judetean Piatra Neamt, sectia ATI, a provocat un nou scandal national. Nefericitul eveniment s-a petrecut la 10 ani dupa incendiul de la Maternitatea Giulesti si la 5ani de la clubul.

Incendiul de la spitalul din Piatra Neamt: Procurorii au dispus expertize asupra aparaturii medicale ridicate din Sectia ATI

Procurorii Parchetului General au dispus realizarea unor expertize asupra aparaturii medicale ridicate din sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt pentru a verifica ipoteza izbucnirii incendiului din cauza functionarii defectuoase a aparatelor.

Incendiul de la spitalul din Piatra Neamt. A fost numit un nou manager interimar Presedinte CJ: Prima masura este amenajarea unei noi sectii ATI

Medicul Cristina Atanasoaie Iacob a fost numit noul manager interimar al Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Piatra-Neamt, dupa o sedinta la care au participat 35 de medici, reprezentanti ai ISU si DSP, a anuntat presedintele Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene. Potrivit acestuia, prima masura privind reintrarea in normalitate la spital este amenajarea noii sectii ATI in spatiul unde functioneaza sectia de Obstetrica Ginecologie.

Parchetul General a dispus expertiza aparaturii medicale si a audiat noi martori in ancheta deschisa dupa incendiul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt

Parchetul General a explicat, marti, cele mai recente demersuri facute de procurori in ancheta penala in rem deschisa dupa incendiul de la sectia de Terapie Intensiva ATI) a Spitalului Judetean Piatra Neamt,.

Ministerul Sanatatii, noi date despre medicul ranit in incendiul de la Piatra Neamt: Catalin Denciu este intubat, stabil si primeste tratament specific

Medicul Catalin Denciu, internat intr-un spital din Belgia, dupa ce a suferit arsuri grave in urma incendiului de la sectia ATI a Spitalului din Piatra Neamt, incercand sa-si slaveze pacientii din salonul.

Ultima ora: cum se simte medicul-erou de la Piatra Neamt. Ministerul Sanatatii tocmai a facut anuntul

Ministerul Sanatatii a anuntat care este starea de sanatate a medicului erou Catalin Denicu, care a fost ranit grav in incendiul de la spitalul Piatra Neamt. Starea de sanatate a acestuia este stabila, insa medicul este intubat si urmeaza un tratament specific la spitalul militar din Bruxelles, Regina Astrid. Ultimele date despre starea de sanatate .

Primele concluzii dupa finalizarea cercetarii in sectia ATI de la Piatra Neamt care a luat foc

Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a anuntatincheierea cercetarii la sectia de terapie intensiva de la Spitalul Judetean Piatra Neamt si a facut precizari cu privire la.

Monica Pop, adevarul despre spitalul Letcani deschis dupa incendiul de la Piatra Neamt. Rusine!

Medicul Monica Pop este revoltata de faptul ca spitalul de campanie de la Letcani nu a fost deschis pana la tragedia de la Piatra Neamt, in urma careia 10 persoane au ars de vii. Monica Pop, adevarul despre spitalul Letcani deschis dupa incendiul de la Piatra Neamt E strigator la cer!, spune prof. dr. Monica .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )