Libnet.ro
UNICEF

13:45

Bijuteriile furate de la Cannes, care valorau 100 de milioane de euro, apartineau proprietarului unui mall din Romania

Antena3 Antena3,
Bijuteriile furate de la Cannes, care valorau 100 de milioane de euro, apartineau proprietarului unui mall din Romania

Bijuteriile furate de la hotelul din Cannes, in valoare de peste o suta de milioane de euro, apartineau proprietarului unui mall din Bucuresti. Politistii nu au dat inca de urma hotului. Printre bijuteriile. continuă pe Antena3

NEPI a atras 100 milioane euro de pe bursa pentru finantarea unor achizitii

Fondul sud-african New Europe Property Investments NEPI) a atras de la investitori 100 milioane euro, dupa ce a vandut 20,8 milioane de actiuni, la pretul de 4,8 euro/titlu, potrivit unui comunicat de presa emis de Fond.

Traian Basescu: Poate cazul fraudarii celor 100 milioane de euro la Portul Constanta este talcul formarii tandemului Fenechiu-Ponta din ultimele saptamani

Presedintele Traian Basescu a dat de inteles, in cadrul unui interviu acordat publicatiei Romania Libera, ca o explicatie a formarii tandemului Ponta-Fenechiu ar putea fi legata de cazul neregulilor depistate la Portul Constanta. Nu m-am razgandit, dar am vazut solutiile lui, de exemplu cea de a face cadou kazahilor 400 milioane de euro, sau transferul a 2. 800 hectare de teren agricol de la Academie la CJ Braila, sau tacerea lui legata de fraudarea celor 100 de milioane euro la Portul Constanta. Stiu eu, poate acest din urma caz este talcul formarii tandemului Fenechiu-Ponta din ultimele saptamani, a spus Basescu intrebat cand s-a razgandit in privinta increderii sale in premierul Victor Ponta. Reamintim ca directorii Portului Constanta sunt acuzati ca au incheiat pe 1 februarie 2013 doua contracte paguboase pentru stat in vederea realizarii digului de larg.

NEPI a atras 100 milioane de euro de la investitori

Fondul sud-african New Europe Property Investments NEPI), unul dintre cei mai activi investitori imobiliari de pe piata romaneasca in ultimii ani, a atras aproape 100 milioane de euro de la investitori, in urma vanzarii a 20,8 milioane de actiuni la pretul de 4,8 euro/titlu, conform unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

NEPI a strans 100 mil. euro pentru finantarea unor potentiale achizitii

Fondul sud-african New Europe Property Investments NEPI), unul dintre cei mai activi investitori imobiliari de pe piata romaneasca in ultimii ani, a atras de pe piata de capital 100 milioane euro, banii urmand sa fie utilizati pentru finantarea unor.

Prejudiciu INCREDIBIL. Cat valorau bijuteriile furate la Cannes.

Prejudiciul furtului de bijuterii comis duminica la hotelul Carlton din Cannes, in sudul Frantei, a fost estimat la 136 milioane de dolari, respectiv aproximativ 103 milioane de euro, a anuntat Parchetul din Grasse, transmite Mediafax. Acesta este unul dintre cele mai importante furturi de bijuterii din lume, fiind de acelasi nivel cu cel din februarie 2003 din Belgia 100 de milioane de euro). Furtul de duminica a fost realizat de un barbat inarmat, cu fata acoperita, care a sustras ceasuri .

Bijuteriile furate la Cannes apartineau proprietarului AFI Palace Cotroceni.

Bijuteriile in valoare de 103 milioane de euro furate din Hotelul Carlton din Cannes apartineau casei de diamante Leviev, detinuta de miliardarul israelian Lev Leviev, proprietarul mallului AFI Palace Cotroceni din Bucuresti, transmite Mediafax. Initial, anchetatorii francezi estimasera ca bijuterii in valoare de 40 de milioane de euro au fost furate in cadrul jafului armat care a avut loc duminica la hotelul Carlton din Cannes, in sudul Frantei, unde avea loc o expozitie. Ulterior, Parchetul .

Prejudiciul creat in cazul furtului de bijuterii de la Cannes este de 103 milioane de euro

Prejudiciul creat in cazul furtului de bijuterii comis duminica la hotelul Carlton din Cannes este de 103 milioane de euro, a anuntat, luni, parchetul din localitatea Grasse, in sudul Frantei, informeaza AFP,.

IBM primeste ajutoare de stat de 21 milioane euro pentru un proiect care va genera 900 de locuri de munca

Ministerul Finantelor va da un ajutor de stat in valoare de 21 milioane euro gigantului IT IBM, in cadrul unui proiect in valoare de 51,2 milioane euro prin care se vor crea 900 de locuri de munca, scrie Reuters care citeaza Ziarul Financiar.

Franta: Bijuterii in valoare de 40 de milioane euro, furate dintr-un hotel din Cannes

Un jaf armat a fost comis, duminica dupa-amiaza, la hotelul Carlton din Cannes, in sudul Frantei, unde se tinea o expozitie de bijuterii, potrivit unor surse apropiate anchetei citate de AFP. Un individ a furat o servieta care continea bijuterii a caror valoare ar fi estimata la 40 de milioane de euro.

BCR a trecut pe profit la sase luni, cu un castig de 126,8 milioane de euro. Activele s-au redus cu 4,9%

BCR a trecut pe profit in primul semestru, cu un rezultat de 556,7 milioane de lei 126,8 milioane euro), fata de pierderea de 548,5 milioane lei din aceeasi perioada a anului trecut, dar activele au scazut cu 4,9%, la 69,72 miliarde lei 15,63 miliarde euro) comparativ cu finele anului 2012, scrie Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )