Libnet.ro
UNICEF

14:15

Bilant 19 decembrie. Bucurestiul continua sa fie cel mai afectat cu peste 1.100 de noi cazuri

B1 B1,
Bilant 19 decembrie. Bucurestiul continua sa fie cel mai afectat cu peste 1.100 de noi cazuri

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, sambata, 19 decembrie, inca 5. 158 cazuri noi de persoane infectate cu COVID 19, in ultimele 24 de ore. Astfel, numarul total al imbolnavirilor a ajuns la. continuă pe B1

Prognoza meteo, azi, 19 decembrie 2020. Vreme calda in cea mai mare parte a tarii, dar cerul ramane noros

In cursul zilei de sambata, 19 decembrie 2020, meteorologii anunta vreme calda in cea mai mare parte a tarii. Desi temperaturile vor fi ridicate pentru aceasta perioada a anului, cerul va fi mai mult.

Coronavirus in Romania, 19 decembrie 2020. Peste 5.000 de noi cazuri in ultimele 24 de ore

Coronavirus in Romania, 19 decembrie 2020. Grupul de Comunicare Strategica a publicat ultimul bilant al panidemiei de COVID-19, iar ultimele date arata ca peste 5. 000 de noi cazuri au fost inregistrate, in Romania, in ultimele 24 de ore.

19 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Patrascanu. Gemenii iau decizii importante, Varsatorii au spor sub toate formele

Ziua aceasta ne aduce tihna si pace. Cel mai bine ar fi sa ne incarcam bateriile si sa nu facem ceva ce ne suprasolicita sufletul sau corpul. Iata horoscopul pentru fiecare zodie in parte, prezentat astazi de Camelia Patrascanu, la Antena 3.

19 DECEMBRIE, IN ROMANIA: Scadere usoara a numarului de infectari cu SARS-CoV-2 - 5158 noi cazuri

Pana astazi, 19 decembrie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 587. 944 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID - 19).

Horoscop 19 decembrie 2020. Zodia care azi ramane de tot fara bani. Pe ce ii da

Astrele vin cu previziuni despre cele 12 zodii pe plan financiar pentru ziua de 19 decembrie 2020. Care dintre semne va ramane de tot fara bani? Horoscop pentru 19 decembrie 2020. Previziunile astrelor Berbec Trebuie sa ai mare grija la micile accidentari pe care s-ar putea sa le faci din pura neatentie sau din .

Preturile pentru vaccinul anti-covid-19, publicate din greseala. Cel mai scump e al lui Bill Gates

Care sunt preturile pentru vaccinul anti-COVID-19? Lista a fost publicata din greseala, iar cel mai scump se pare ca a fost evaluat a fi cel al lui Bill Gates. Cat trebuie sa scoata din buzunar Uniunea Europeana pentru fiecare doza in parte? Preturi vaccin anti-COVID-19 Un oficial din guvernul Belgiei a publicat din greseala tabelul .

VIDEO Youssoufa Moukoko a devenit cel mai tanar marcator din istoria Bundesligii, dar Borussia Dortmund a pierdut (1-2 vs Union Berlin)

La 16 ani si o luna, Youssoufa Moukoko a inscris pentru Borussia Dortmund in meciul cu Union Berlin, si a devenit cel mai tanar marcator din campionatul Germaniei.

Cel mai frumos cadou de Craciun: sa-i ajuti pe altii. Studiu

Un studiu international realizat de World Vision arata ca 76% din oameni vor sa faca fapte bune de acest Craciun. Cel mai important este sa ne concentram asupra celor care au nevoie de ajutor, sustin repondentii.

MARGARITIS SHINAS: UE ar putea aproba oficial vaccinul dezvoltat de Pfizer si BioNTech cel mai devreme pe 23 decembrie

Uniunea Europeana ar putea aproba oficial vaccinul dezvoltat de companiile Pfizer si BioNTech pentru combaterea noului coronavirus cel mai devreme pe 23 decembrie, cu numai doua zile dupa posibilul acord al autoritatii de reglementare, a declarat, miercuri, un oficial al Comisiei Europene, citat de Reuters.

Cum decolorezi pistruii si petele de la soare. Cel mai usor truc secret de la un expert in beauty

Daca te-ai bucurat de soare si ai ramas cu pete pigmentar pe fata, expertul in frumusete Dana Sota a spus despre ingredientele care fac ca produsele cu efect de albire sa fie eficiente. Cum decolorezi pistruii si petele de la soare Astfel ca exista mai multe solutii de reducere a petelor pigmentare. Iata care sunt .

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )