Libnet.ro
UNICEF

06:15

Bilant: 76 dintre ranitii din Colectiv sunt inca internati in spitalele romanesti

Antena3 Antena3,
Bilant: 76 dintre ranitii din Colectiv sunt inca internati in spitalele romanesti

Opt dintre cei 76 de raniti inca internati in Romania sunt in stare extrem de grava. Medicii duc o lupta supraomeneasca pentru acesti oameni aflati acum intre viata si moarte. Azi, colegi de. continuă pe Antena3

Vesti bune de la Spitalul Militar: Toti ranitii din Colectiv sunt constienti si stabili

Medicii de la Spitalul Militar au anuntat ca toti ranitii in incendiul din clubul Colectiv sunt constienti, au o stare stabila si evolutia lor este tinuta sub control.

Medic stabilit in Franta: Ranitii din Colectiv nu ar fi fost tratati mai bine in strainate

Un medic roman, stabilit in Franta, dar care s-a intors in Romania pentru a ajuta ranitii din Colectiv, a sustinut ca victimele nu ar fi fost tratate mai bine nici in Franta, nici in Belgia.

Cimpeanu anunta noi ajutoare straine pentru ranitii din Colectiv, la opt zile de la tragedie

Premierul interimar Sorin Cimpeanu a declarat, sambata, intr-o sedinta de Guvern, ca dintre ranitii in urma incendiului din clubul Colectiv, 48 se afla in stare grava si critica.

FOTO. Arafat, detalii despre transportul ranitii din Colectiv care au murit in Olanda

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, sambata, ca cei doi raniti in urma incendiului din Colectiv, care au murti dupa ce au fost transportati in Olanda, erau OK cand au ajuns la spitalul din Bruxelles. insa, dupa aceea, starea lor s-a agravat si au intrat in spot cardiac.

Sase dintre ranitii din Colectiv sunt in stare foarte grava

Sase dintre tinerii raniti in incendiul din Colectiv sunt in stare foarte grava la Spitalul Floreasca, avand probleme pulmonare, arsuri, dar si traume in urma lovirilor, iar dintre ei unii ar putea fi.

Cinci dintre victimele din Colectiv decedate azi vor fi autopsiate maine

Autopsiile vor fi facute miine, in regim de urgenta, pentru cei cinci oameni care au murit in cursul zilei de azi, dupa accidentul din clubul Colectiv, a spus Abdo Salem, sef al Departamentului de Medicina Legala Clinica de la IML. Este vorba despre cei cinci aflati in spitalele din Bucuresti.

Incendiul din Colectiv. Sase dintre raniti, in stare foarte grava la Spitalul Floreasca

Sase dintre tinerii raniti in incendiul din Colectiv sunt in stare foarte grava la Spitalul Floreasca. Tinerii au probleme pulmonare, arsuri, dar si traume in urma lovirilor, iar dintre ei unii ar putea fi transferati in strainatate, insa in zilele urmatoare, a declarat medicul Ioana Grintescu, sefa Sectiei de anestezie terapie intensiva ATI) din Spitalul Floreasca.

Drama din Colectiv, intre cele mai mari 10 tragedii petrecute in cluburile de noapte

Unul dintre ranitii in incendiul din clubul Colectiv a murit intr-un spital din Marea Britanie, unde fusese transferat recent, numarul celor care si-au pierdut viata in tragedie ajungand la 48 .

Starea ranitilor din Colectiv, internati in Spitalul de Arsi

Zece dintre ranitii in urma incendiului din clubul Colectiv, internati la Spitalul de Arsi din Capitala se afla in stare grava, iar alti trei se afla in stare critica, potrivit reprezentantului unitatii medicale.

Incendiul din Colectiv. Mai multi MEDICI acuza autoritatile de MUSAMALIZARE

Alianta Medicilor pentru modernizarea sistemului medical, o organizatie de medici, infiintata pe Facebook, dar asumata de mai multi medici a acuzat autoritatile ca au mintit cand au spus ca Romania este pregatita sa trateze pacientii care suferit arsuri grave in incendiul din Colectiv. Mai mult, medicii arata ca, ranitii au fost transferati la spitale din strainatate la presiunea ONG-urilor si a societatii civile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )