Libnet.ro
UNICEF

11:15

BILANT Un an cu Gabriela Firea la Primaria Capitalei

Hotnews Hotnews,
 BILANT Un an cu Gabriela Firea la Primaria Capitalei

Primul an de mandat al primarului Gabriela Firea a fost unul plin de promisiuni, insa cu putine realizari si cu foarte multe scandaluri. In ceea ce priveste traficul rutier si poluarea, cele mai mari probleme ale Capitalei, nu s-a facut aproape nimic, orasul fiind blocat de traficul infernal. Cele 400 de autobuze, 100 de tramvaie si 100 de troleibuze, promise de primarul general, nu au fost cumparate, nu s-a lansat nici macar licitatia pentru achizitia lor, primaria lucrand un an la caietul de sarcini, s-a facut o singura banda unica, cea de pe DN1, insa este nefunctionala, zero km piste pentru biciclete, zero parcari noi. Asta in conditiile in care primarul general are majoritatea in Consiliul General al Municipiului Bucuresti, iar primariile de sector si Guvernul sunt PSD. Pe 23 iunie 2016, Gabriela Firea a fost investita in functia de primar general, dupa castigarea alegerilor din 5 iunie 2016, ea devenind oficial primarul Bucurestiului. continuă pe Hotnews

Europarlamentar PSD, enervat de Firea: Si o matura ar fi luat acelasi numar de voturi la Primaria Capitalei

Scandalul din PSD ia amploare. Tabere formate in jurul lui Grindeanu si Dragnea isi arunca vorbe grele. Europarlamentarul PSD Catalin Ivan s-a enervat dupa ce Gabriela Firea a lansat atacuri dure la.

in sfarsit s-a aflat! Gabriela Firea si-a dat acordul si a semnat!

Primarul general, Gabriela Firea, a semnat joi contractul pentru proiectarea si executia lucrarilor de modernizare a soselei Fabrica de Glucoza, a informat Primaria Capitalei, prin intermediul unui comunicat,.

Gabriela Firea, declaratii inaintea motiunii de cenzura: Vreau un Guvern responsabil

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a facut declaratii, de la Palatul Parlamentului, inaintea votului motiunii de cenzura. Gabriela Firea a fost prima persoana care a contestat vehement atitudine.

Gabriela Firea, vicepresedinte PSD: Fac un apel la Grindeanu sa faca gestul de onoare si sa-si dea demisia. Firea sustine ca motiunea va trece. Cand a inceput ruptura dintre Grindeanu si liderii PSD - ALDE

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, care detine si functia de vicepresedinte PSD, a lansat, luni seara, un apel catre premierul Sorin Grindeanu, cerandu-i sa faca gestul de onoare de a-si da demisia din functia de premier.

Primarita Gabriela Firea a convocat comandamentul anticanicula. in principalele puncte din Bucuresti se vor instala corturi de prim-ajutor

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a convocat joi un comandament de canicula, in care s-au decis mai multe masuri pentru combaterea efectelor temperaturilor excesive.

Gabriela Firea: Sunt convinsa ca Liviu Dragnea va invita la consultari liderii coalitiei. Avem majoritate parlamentara dovedita

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca este convinsa ca presedintele Klaus Iohannis va respecta Constitutia si va chema la consultarii liderii coalitiei guvernamentale.

Gabriela Firea: Dupa motiune, va fi organizat un CEx in care dl Dragnea ne va face 2-3 propuneri de premier. Nu stiu daca vor face parte si ministrii care au mai fost

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, vicepresedinte al PSD, a declarat luni, intr-o emisiune la Antena 3, ca, dupa votul la motiunea de cenzura depusa impotriva premierului Sorin Grindeanu, va fi organizat un Comitet Executiv al partidului, in care seful PSD Liviu Dragnea va face doua-trei propuneri de prim-ministru. Firea a sustinut totodata ca se doreste o noua echipa la Palatul Victoria. Nu stiu daca vor face parte si ministrii care au mai fost, a mai spus ea.

Gabriela Firea, despre ziua in care Sorin Grindeanu s-a schimbat: Avea alta atitudine fata de cei care i-au dat incredere

Primarul Capitalei Gabriela Firea sustine ca stie si ziua in care Sorin Grindeanu s-a schimbat. Dupa manifestatiile care au avut loc, dupa Ordonanta 13, s-a decis organizarea unei.

Rasturnare de situatie. Anuntul facut de Gabriela Firea cu cateva minute inainte de motiunea de cenzura

Primarul Bucurestiului, Gabriela Firea, a declarat, marti seara, ca premierul Sorin Grindeanu nu a reusit sa implementeze nici 25% din ce si-au propus in privinta programului de guvernare. Gabriela Firea a .

Gabriela Firea: Sorin Grindeanu ar fi putut pierde scaunul de premier, dar sa ramana ministru

Primarul Bucurestiului, Gabriela Firea, a declarat, marti seara, ca premierul Sorin Grindeanu nu a reusit sa implementeze nici 25% din ce si-au propus in privinta programului de guvernare. Gabriela Firea a .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )