Libnet.ro
UNICEF

21:30

Bilantul atacurilor din Sri Lanka a ajuns la 290 de morti

Hotnews Hotnews,
 Bilantul atacurilor din Sri Lanka a ajuns la 290 de morti

Autoritatile din Sri Lanka anunta ca 290 de persoane au murit si cel putin 500 au fost ranite in urma exploziilor care au vizat cinci hoteluri si trei biserici din orasele Colombo, Negombo si Batticaloa, scrie Mediafax, citand BBC. continuă pe Hotnews

Bilantul victimelor exploziilor din Sri Lanka ajunge la 290 de morti

Bilantul victimelor atacurilor din Sri Lanka a ajuns la 290 de morti dupa ce mai multe explozii s-au produs in biserici si hoteluri de lux din tara in duminica Pastelui catolic, scrie BBC.

LIVETEXT/VIDEO Mai multe explozii la biserici si hoteluri din Sri Lanka. Peste 200 de morti si sute de raniti / Sapte persoane au fost arestate

Mai multe explozii au lovit, in duminica Pastelui catolic, trei biserici si trei hoteluri din Sri Lanka, au confirmat surse din politie. Peste 200 de oameni au murit, potrivit AFP. De asemenea, nu mai putin de 450 au fost raniti, potrivit ultimului bilant citat de Reuters. Este cel mai sangeros atac dupa o perioada de acalmie care a urmat razboiului civil de acum 10 ani. Sapte persoane au fost arestate in legatura cu atacurile, dupa un raid al politiei.

Atacurile din Sri Lanka: Autoritatile fusesera avertizate cu doua saptamani inainte, serviciile de informatii stiau pana si numele teroristilor

Autoritatile din Sri Lanka au fost avertizate cu doua saptamani inaintea atacurilor din timpul Pastelui Catolic si aveau numele suspectilor, a declarat purtatorul de cuvant al guvernului Rajitha Senaratne, citat de Guardian.

Alerta: Mai multe explozii la biserici si hoteluri din Sri Lanka. Cel putin 20 de morti si 280 de raniti -UPDATE

Mai multe explozii au lovit, in duminica Pastelui catolic, cel putin doua biserici si doua hoteluri din Sri Lanka, au confirmat surse din politie citate de Reuters. Cel putin 20 de oameni au murit, iar 280 au fost raniti, potrivit ultimului bilant.

VIDEO UPDATE Mai multe explozii la biserici si hoteluri din Sri Lanka. Cel putin 129 de morti si 280 de raniti

Mai multe explozii au lovit, in duminica Pastelui catolic, cel putin doua biserici si doua hoteluri din Sri Lanka, au confirmat surse din politie citate de Reuters. Cel putin 129 de oameni au murit, iar 280 au fost raniti, potrivit ultimului bilant.

VIDEO UPDATE Mai multe explozii la biserici si hoteluri din Sri Lanka. Cel putin 156 de morti si sute de raniti

Mai multe explozii au lovit, in duminica Pastelui catolic, trei biserici si trei hoteluri din Sri Lanka, au confirmat surse din politie. Cel putin 156 de oameni au murit, potrivit AFP. De asemenea, si nu mai putin de 400 au fost raniti, potrivit ultimului bilant citat de Reuters. Este cel mai sangeros atac dupa o perioada de acalmie care a urmat razboiului civil de acum 10 ani.

LIVETEXT/VIDEO Mai multe explozii la biserici si hoteluri din Sri Lanka. Cel putin 158 de morti si sute de raniti

Mai multe explozii au lovit, in duminica Pastelui catolic, trei biserici si trei hoteluri din Sri Lanka, au confirmat surse din politie. Cel putin 158 de oameni au murit, potrivit AFP. De asemenea, nu mai putin de 400 au fost raniti, potrivit ultimului bilant citat de Reuters. Este cel mai sangeros atac dupa o perioada de acalmie care a urmat razboiului civil de acum 10 ani.

LIVETEXT/VIDEO Mai multe explozii la biserici si hoteluri din Sri Lanka. Cel putin 160 de morti si sute de raniti

Mai multe explozii au lovit, in duminica Pastelui catolic, trei biserici si trei hoteluri din Sri Lanka, au confirmat surse din politie. Cel putin 160 de oameni au murit, potrivit AFP. De asemenea, nu mai putin de 400 au fost raniti, potrivit ultimului bilant citat de Reuters. Este cel mai sangeros atac dupa o perioada de acalmie care a urmat razboiului civil de acum 10 ani.

Premierul Dancila, mesaj dupa tragedia din Sri Lanka

Premierul Dancila a condamnat, duminica, atacurile din Sri Lanka si a transmis condoleante sincere. Romania condmana atacurile din Sri Lanka si transmite sincere regrete pentru victimele care si-au.

IOHANNIS, DUPA ATACURILE DIN SRI LANKA: Trebuie sa sustinem libertatea religiei si a credintei

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, condoleante tuturor celor afectati de atacurle din Sri Lanka si a afirmat ca trebuie sa sustinem libertatea religiei si a credintei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3001 seconds )