Libnet.ro
UNICEF

17:45

Bilantul deceselor cauzate de gripa a ajuns la 61

Adevărul Adevărul,
Bilantul deceselor cauzate de gripa a ajuns la 61

Bilantul deceselor confirmate ca fiind cauzate de gripa a ajuns, joi, la 61. Un bilant anterior indica 58 de morti. Cele trei noi victime sunt barbati din Iasi, Vrancea si Hunedoara. continuă pe Adevărul

Gripa face NOI VICTIME: Bilantul DECESELOR a ajuns la 61. in scolile din Capitala au fost raportate 97 de cazuri noi de gripa

Numarul deceselor cauzate de virusul gripal a crescut la 61, potrivit celui mai recent bilant anuntat de autoritati. Accesul vizitatorilor in spitalele din Bucuresti a fost interzis sau restrictionat din cauza gr.

Gripa continua sa faca victime: Bilantul deceselor cauzate de virusul gripal a ajuns la 63

Creste numarul deceselor din cauza virusului gripal. Bilantul victimelor gripei a ajuns la 63, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile. Ultimele victime sunt un.

Alte doua persoane au murit din cauza gripei. Numarul deceselor cauzate de gripa in acest sezon ajunge la 63

Alte doua persoane au murit din cauza gripei, de data aceasta fiind vorba despre doibarbati din Bucuresti si Arges, care nu erau vaccinati antigripal. Acesti pacienti aveauconditii medicale.

Gripa face prima victima si la Cluj. O femeie de 39 de ani a decedat din cauza bolii

Numarul deceselor cauzate de gripa a ajuns la 48. Pisate din toate partile, autoritatile ar putea sa declare epidemie de gripa.

Bilantul deceselor din cauza gripei creste alarmant. Alte doua persoane au murit

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 58, potrivit unei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )