Libnet.ro
UNICEF

12:15

Bilantul furtunilor din Statele Unite a ajuns la 14 morti

Adevărul Adevărul,
Bilantul furtunilor din Statele Unite a ajuns la 14 morti

Bilantul furtunilor din Statele Unite, care au fost insotite de cel putin 20 de tornade, a ajuns la 14 morti, cei mai multi in statul Mississippi, relateaza BBC News Online. continuă pe Adevărul

Bilantul furtunilor din Statele Unite a ajuns la 14 morti

Bilantul furtunilor din Statele Unite, care au fost insotite de cel putin 20 de tornade, a ajuns la 14 morti.

Bilantul furtunilor din SUA: 14 morti. Printre victime figureaza si un baietel de sapte ani

Bilantul furtunilor din Statele Unite a ajuns la 14 morti, cei mai multi in statul Mississippi, relateaza BBC. Statul Mississippi a fost cel mai afectat de furtunile puternice, inregistrand sapte decese, in tim.

Bilantul tragediei din Colectiv a ajuns la 63 de morti

Bilantul victimelor tragediei din Colectiv a ajuns la 63 de persoane, dupa un ranit in incendiul din clubul Colectiv a pierdut, luni, lupta cu moartea, intr-un spital din Marea Britanie, potrivit unor surse medicale citate de televiziunile de stiri.

O persoana a fost impuscata mortal intr-un centru comercial din Statele Unite ale Americii

O persoana a fost impuscata mortal in mall-ul Northlake din Charlotte, in sud-estul Statelor Unite ale Americii SUA), ca urmare a unei dispute iscate intre doua grupuri de oameni.

Statele Unite continua Razboiul Rece cu Rusia si extinde numarul de sanctiuni

Statele Unite au decis impunerea de sanctiuni pentru inca 34 de indivizi si entitati, din Rusia si Ucraina, in cadrul eforturilor de a exercita presiuni asupra Moscovei pentru ingerintele in criza ucraineana. De cealalta parte, Rusia avertizeaza.

Cum raspunde Rusia extinderii sanctiunilor impuse de Statele Unite

Rusia va analiza posibilitatea adoptarii unor masuri simetrice contra Statelor Unite, dupa decizia neprietenoasa de extindere a sanctiunilor, anunta Kremlinul, avertizand ca atitudinea Washingtonului are un impact devastator asupra relatiilor bilaterale.

Faze Tari: Expertii culinari britanici au gustat dintr-o budinca preparata acum 46 de ani. Care a fost verdictul; Pistoalele, in topul cadourilor de Craciun in Statele Unite; Paharul asta face suc din apa chioara

Veste proasta pentru locuitorii unui orasel din Italia: s-au interzis cuptoarele de pizza. Un oras din sudul Italiei a impus o interdictie. Ghinion pentru un hot din Rusia care a incercat sa intre intr-un magazin. Ce a urmat dupa ce tavanul i-a cedat sub picioare.

Statele Unite introduc inca 34 de persoane si entitati pe lista sanctiunilor contra Rusiei. Moscova ameninta cu masuri simetrice

Administratia Barack Obama a decis impunerea de sanctiuni pentru inca 34 de indivizi si entitati, din Rusia si Ucraina, in cadrul eforturilor de a exercita presiuni asupra Moscovei pentru ingerintele in criza ucraineana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )