Libnet.ro
UNICEF

07:16

Bilantul incendiilor de vegetatie din California a ajuns la 48 de morti

Hotnews Hotnews,
 Bilantul incendiilor de vegetatie din California a ajuns la 48 de morti

Autoritatile au identificat marti alte sase persoane decedate in orasul Paradise din nordul statului american California, bilantul total al victimelor incendiilor de vegetatie ajungand la 48 de morti, relateaza BBC si Reuters, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Bilantul victimelor incendiilor din California creste la 31 de morti; alte 228 de persoane date disparute

Treizeci si una de persoane au murit in incendiile care devasteaza nordul si sudul Californiei, alimentate de rafale de vant violente care ingreuneaza lupta impotriva flacarilor, relateaza AFP.

Cum i-a surprins Lady Gaga pe oamenii ramasi fara case in urma incendiilor din California FOTO

Cantareata Lady Gaga 32 de ani) i-a surprins pe oamenii care au fost evacuati din cauza incendiilor devastatoare din California. Vedeta, care la randul ei a fost fortata sa-si paraseasca locuinta din Malibu, le-a cumparat oamenilor pizza si cafea, iar pe o femeie de 98 de ani a emotionat-o intr-un mod special.

FOTO Actorul Gerald Butler a publicat imagini cu casa sa distrusa de incendiile din California

Casa lui Gerald Butler se numara printre locuintele distruse in incendiile de vegetatie care au cuprins statul american California in ultimele zile, iar actorul scotian s-a intors la locul dezastrului de unde a publicat imagini pe retelele de social media, potrivit mirror. co. uk, citat de Mediafax.

Cine sunt vedetele care si-au pierdut locuintele in incendiile din California

Violentul incendiu Woolsey a ars resedintele multor celebritati precum cantaretii Neil Young si Miley Cyrus, situate in zona de nord a orasului Los Angeles, sau casa din Malibu a celebrului actor Gerard.

Imagini apocaliptice cu incendiile devastatoare din California - VIDEO

Cele mai devastatoare incendii din istoria Californiei continua sa mistuie nordul statului. 31 de oameni si-au pierdut viata, iar alti 300 sunt dati disparuti. Sute de mii de oameni au primit ordin de evacuare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )