Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete, 29 august. Cele mai multe cazuri noi s-au intregistrat in Bucuresti si Iasi

B1 B1,
Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete, 29 august. Cele mai multe cazuri noi s-au intregistrat in Bucuresti si Iasi

In ultimele 24 de ore, in Romania au fost confirmate 1. 365 de noi cazuri de COVID-19, in acelasi interval fiind prelucrate 24. 043 de teste. 32 de persoane infectate cu noul coronavirus au murit de vineri, de la ora. continuă pe B1

Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete, 29 august. Cele mai multe cazuri noi s-au intregistrat in Bucuresti si Suceava

In ultimele 24 de ore, in Romania au fost confirmate 1. 365 de noi cazuri de COVID-19, in acelasi interval fiind prelucrate 24. 043 de teste. 32 de persoane infectate cu noul coronavirus au murit de vineri, de la ora.

Coronavirus in Romania, 29 august 2020. Un nou numar urias de infectari si zeci de morti din cauza COVID-19

Coronavirus in Romania, 29 august 2020. Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ultimul bilant al pandemiei de coronavirus in Romania. in continuare, sute de oamenii sunt internati pe sectiile ATI ale spitalelor din tara, dupa ce s-au infectat cu COVID-19.

Horoscop 29 august 2020, cu Camelia Patrascanu. Gemenii sunt nemultumiti, Scorpionii asteapta o veste

Horoscop 29 august 2020, cu Camelia Patrascanu. O zi complicata, mai ales daca avem sarcini de care nu avem niciun chef sa ne ocupam. Atentie la imprudente, accidente, fiti concentrati.

Cele mai bogate state ale lumii, saracite de coronavirus. Dubaiul mizeaza pe alcool pentru a iesi din criza

In contextul pandemiei de coronavirus, toate statele, inclusiv cele mai bogate ale lumii, se lupta cu o criza economica. Astfel ca, fiecare tara a luat masuri pentru a depasi aceasta perioada. Dubaiul a.

Taierea capului Sfantului Ioan Botezatorul, 29 august 2020. Credinciosilor le este interzis cu desavarsire sa faca asta! E pacat mare!

Ultima mare sarbatoare din anul bisericesc este Taierea capului Sfantului Ioan Botezatorul, praznuita pe 29 august. Taierea capului Sfantului Ioan Botezatorul marcheaza ziua in care Irod Antipa, unul dintre regii care dominau Galileea si Pereia, acuzat de sfant ca pacatuieste traind cu sotia fratelui sau, a acceptat, ca rasplata pentru un dans, sa il decapiteze pe cel care anunta venirea Mantuitorului.

Superstitii la Taierea Capului Sf. Ioan Botezatorul, ziua cand se iarta pacatele. Ce e interzis sa faci pe 29 august

In fiecare an, pe 29 august, Biserica Ortodoxa cinsteste Taierea Capului Sfantului Ioan inaintemergatorul si Botezatorul Domnului. Conform credintelor populare, in aceasta zi nu se bea vin rosu si nu se mananca varza. Aceasta zi este marcata in calendar cu post.

Billboard: Cine sunt artistii cu cele mai bune videoclipuri din toate timpurile

Madonna, Michael Jackson si Beyonce au fost alesi de echipa revistei Billboard drept artistii cu cele mai bune videoclipuri din toate timpurile.

Taierea Capului Sfantului Ioan Botezatorul. Ce interdictii ai pe 29 august. Ce patesti daca nu le respecti

Ziua de 29 august este destinata praznuirii unei sarbatori foarte importante in randul crestinilor. Sambata, 29 august, romanii care respecta traditia trebuie sa aiba in vedere mai multe obiceiuri. Taierea Capului Sfantului Ioan Botezatorul 29 august Fiul Elisabetei si al lui Zaharia este cel despre care se stie ca a spus Duhul Sfant prin .

Horoscop Urania 29 august-4 septembrie 2020. Balanta se cearta cu familia si o zodie primeste o veste foarte buna

Urania vine cu noi interepretari ale astrelor pentru horoscopul pentru 29 august 4 septembrie 2020. Ce spune aceasta despre cei 12 nativi ai zodiacului? Horoscop Urania 29 august 4 septembrie 2020 Berbec Nu iti sunt recomandate certurile pe teme: politice, economice sau profesionale. Trebuie sa eviti sa-ti mai iei sarcini in plus .

Pe 29 august nu ai voie sa mananci mere, deloc! Ce se intampla daca totusi uiti si o faci

Pe data de 29 august, crestinii ortodocsi praznuiesc moartea lui Ioan Botezatorul, cel care L-a botezat pe Iisus in apele Iordanului. Aceasta mare sarbatoare este ultima din anul bisericesc, deoarece de la 1 septembrie incepe un nou an. Pe 29 august nu ai voie sa mananci mere, deloc! Ioan Botezatorul este considerat cel mai mare .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )