Libnet.ro
UNICEF

23:00

Bilantul lui Basescu, la ora 18.00, la Antena 3

Antena3 Antena3,
Bilantul lui Basescu, la ora 18.00, la Antena 3

Traian Basescu sustine, la ora 18. 00, ultima conferinta de la Palatul Cotroceni, in cadrul careia va raspunde tuturor intrebarilor jurnalistilor. Este bilantul celor 10 ani de mandat. Este sfarsitul unei . continuă pe Antena3

Sambata, ora 18:00. Traian Basescu, ultima conferinta de presa in calitate de presedinte al Romaniei

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, va sustine, sambata, de la ora 18:00, ultima conferinta de presa in calitate de presedinte al Romaniei. Conferinta de presa se va desfasura in Sala Unirii din Palatul Cotroceni.

VIDEO Traian Basescu, ultima conferinta de presa ca sef al statului:Nu exista riscul unei invazii proiectate la Moscova,Romania e o tara sigura / Ii predau lui Klaus Iohannis o tara care indeplineste toate criteriile pentru a adera la zona euro

Traian Basescu a sustinut sambata seara ultima sa conferinta de presa in calitate de presedinte, intr-un discurs maraton si o sesiune de intrebari si raspunsuri de doua ore, in care a subliniat principalele realizari ale mandatului sau: securitatea Romaniei, integrarea in Uniunea Europeana si statul de drept, cu un accent deosebit pe functionarea Justitiei. In aceasta conferinta, care a inceput la cateva minute dupa ora 18:00, Traian Basescu a recunoscut si cateva greseli: impunerea votului uninominal, esecul revizuirii Constitutiei sau numiri neinspirate in diverse functii de conducere, printre care si Alina Bica, fostul procuror sef al DNA. Seful statului a aratat ca odata cu preluarea presedintiei de la Ion Iliescu, el a pus virgula preluat ce era bun si imbunatatind ce a considerat ca trebuie imbunatatit, si si-a manifestat speranta ca presedintele ales Klaus Iohannis va urma aceeasi cale. Ii predau dl presedinte Iohannis o tara care indeplineste toate criteriile de convergenta care sa ii permita intrarea in zona euro, a declarat presedintele.

UPDATE. Klaus Iohannis, intalnire cu presedintele Traian Basescu la ora 17:00

Presedintele ales, Klaus Iohannis, va avea o intalnire cu presedintele in functie, Traian Basescu, miercuri, la ora 17:00, conform purtatorului de cuvant al presedintelui Iohannis, Tatiana Niculescu.

Piesa pentru frate si sora, un spectacol 9G la TNB, duminica la ora 20:00

Piesa pentru frate si sora, un spectacol in cadrul programului 9G al Teatrului National Bucuresti, se joaca duminica, la ora 20:00, la a Sala Mica de la TNB. Montarea lui Iris Spiridon este o premiera in Romania, piesa celebrului dramaturg american fiind tradusa si jucata pentru prima data pe scenele noastre. O poveste autobiografica, unde viata se intrepatrunde cu arta, iar spectatorul este invitat la un exercitiu de imaginatie. Tennessee Williams, autorul lumilor fragile si a menajeriilor de sticla, ni se destainuie, ne marturiseste, ne sopteste povestea lui si a surorii lui.

Traian Basescu, in direct cu presa

Presedintele in exercitiu, Traian Basescu, isi face, in aceasta seara, bilantul celor 10 ani petrecuti in functia suprema, inainte ca, maine, Klaus Iohannis sa depuna juramantul ca presedinte al Romaniei. Declaratiile lui Basescu sunt programate sa inceapa la ora 18:00. * Urmariti, mai jos, afirmatiile de la Cotroceni ale sefului statului.

Traian Basescu, in direct cu presa

Presedintele in exercitiu, Traian Basescu, isi face, in aceasta seara, bilantul celor 10 ani petrecuti in functia suprema. Evenimentul este programat sa inceapa la ora 18:00. Urmariti, mai jos, declaratiile de la Cotroceni ale sefului statului.

Cod galben de ceata in cinci judete pana la ora 12.00. Vizibilitatea scade sub 50 de metri!

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, o noua atentionare nowcasting de ceata, valabila in cinci judete din sud si sud-est, pana la ora 12. Conform prognozei, intre orele 10. 00 si.

Traian Basescu face bilantul celor zece ani petrecuti in fruntea statului roman

Traian Basescu, presedintele Romaniei inca in functie, va sustine sambata, la Palatul Cotroceni, incepand cu ora 18. 00, ultima sa conferinta de presa, dedicata celor zece ani de mandat in fruntea statului.

Razvan Nicolescu, fostul ministru al Energiei, face bilantul mandatului de 10 luni, la Adevarul Live, incepand cu ora 13.00

Razvan Nicolescu, fostul ministru al Energiei, va vorbi la Adevarul Live, incepand cu ora 13. 00, despre reusitele si nereusitele mandatului sau de 10 luni la sefia Departamentului pentru Energie, care sunt masurile importante adoptate si ce a mai ramas de facut.

Basescu da vina pe Antena 3 pentru faptele penale ale fratelui sau

Traian Basescu da vina pe Antena 3 pentru faptele penale ale fratelui sau. Presedintele sustine ca scandalul legat de mita pe care a luat-o Mircea Basescu de la Bercea Mondial este o inscenare a postului nostru,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )