Libnet.ro
UNICEF

13:45

Bilantul mortilor n incendiile din Grecia a ajuns la 91

Hotnews Hotnews,
 Bilantul mortilor n incendiile din Grecia a ajuns la 91

Serviciile de pompieri au revizuit in crestere, duminica, la 91 de morti bilantul incendiilor care au devastat luni coasta de est a regiunii Attica si in special localitatea-martir Mati, relateazaAgerpres, care citeaza AFP. Autoritatile l-au descoperit pe cel vinovat de incendiul care a ucis aproape 90 de oameni, acesta a incercat sa-si stearga urmele. continuă pe Hotnews

Bilantul mortilor n incendiile din Grecia a ajuns la 88 dupa ce au fost identificate trupurile a doua fetite gemene, iar o femeie cu arsuri a murit la spital

Bilantul incendiilor care au devastat regiunea de coasta din apropiere de Atena la inceputul acestei saptamani a crescut la 88 de morti, printre care si copii, iar autoritatile fac in continuare eforturi pentru identificarea victimelor si cautarea persoanelor date in continuare disparute, conform AFP, citata de Agerpres.

Incendiile din Grecia, provocate de neglijenta

Incendiile din Grecia, soldate cu moartea a 87 de persoane, au fost provocate de neglijenta, dupa ce cel mai probabil un locuitor din zona a vrut sa dea foc unor crengi, dar in doua puncte este vorba si despre foc pus deliberat, conform unui raport al Departamntului de pompieri, transmite ekathimerini. com.

Tragedia unui pompier. Si-a pierdut bebelusul n incendiile din Grecia, iar sotia este n stare critica

Un bebelus de 6 luni, fiul unui pompier grec, a murit in incendiile din Grecia. Copilul si mama s-au refugiat in marea din apropierea satului Mati, unde au fost gasiti de echipele de salvare. Femeia a fost salvata, insa pentru bebelus nu s-a mai putut face nimic.

Premierul elen Alexis Tsipras confirma ipoteza cea mai crunta: Exista indicii ca incendiile din Grecia au fost provocate

Premierul Greciei Alexis Tsipras a declarat vineri ca exista indicii care sa sustina ipoteza ca incendiile din ultimele zile au fost provocate, informeaza Reuters. Seful Guvernului de la Atena a.

INCENDIILE din Grecia. Marturii despre dezastrul care a socat lumea. Ies la iveala informatii cutremuratoare

Este inca o zi de doliu in Grecia. Printre casele transformate in scrum, echipele de salvare cauta zecile de disparuti. Bilantul negru a ajuns la 85 de morti si aproape 200 de oameni sunt raniti. Mai.

Tsipras si asuma ntreaga responsabilitate politica pentru tragedia provocata de incendiile din Grecia. Planul national anuntat de premierul elen

Premierul grec Alexis Tsipras si-a asumat vineri 'intreaga responsabilitate politica pentru tragedia' provocata de incendiile devastatoare de luni de la est de Atena, soldate pana in prezent cu cel putin 87 de morti si care au dus la acuzatii din partea opozitiei in ce priveste esecul guvernului de a apara vietile oamenilor, relateaza Reuters si AFP, citate deAgerpres.

S-a aflat. Incendiile din Grecia au fost influentate de oameni in mai multe moduri

Grecia este lovita in prezent de multe incendii de padure, concentrandu-se in jurul statiunii Matis, o destinatie populara printre turisti aflata in nord-estul Atenei; iar amploarea dezastrului are drept.

Raport: Incendiile din Grecia, provocate de neglijenta, dar exista si date legate de foc pus deliberat

Incendiile din Grecia, soldate cu moartea a 88 de persoane, au fost provocate de neglijenta, dupa ce, cel mai probabil, un locuitor din zona a vrut sa dea foc unor crengi, dar in doua puncte este vorba si despre foc pus deliberat, conform unui raport al Departamntului de pompieri, citat de ekathimerini. com.

A fost stabilita cauza incendiilor din Grecia

Incendiile din Grecia, soldate cu moartea a 87 de persoane, au fost provocate de neglijenta, dupa ce cel mai probabil un locuitor din zona a vrut sa dea foc unor crengi, dar in doua puncte este vorba si despre fo.

Dupa catastrofa din GRECIA, un alt INCENDIU devastator socheaza LUMEA: Mai multi pompieri si-au pierdut viata

Un nou incendiu socheaza intreaga lume, dupa tragedia din Grecia. Nordul Californiei este cuprins de flacari devastatoare, care au cauzat evacuarea a mii de persoane. in lupta cu incendiul, doi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )