Libnet.ro
UNICEF

08:45

Bilantul Parchetului General in prima jumatate a anului 2020: 4 rechizitorii, peste 300 de clasari Cele mai multe clasari, la Sectia speciala

Hotnews Hotnews,
 Bilantul Parchetului General in prima jumatate a anului 2020: 4 rechizitorii, peste 300 de clasari Cele mai multe clasari, la Sectia speciala

Patru rechizitorii si peste 300 de clasari - acesta este bilantul sectiilor operative din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie in prima jumatate a acestui an. continuă pe Hotnews

Industria hoteliera din Spania s-a prabusit in prima jumatate a anului 2020

Rata de ocupare a hotelurilor din Spania s-a redus cu peste 50% in primele sase luni ale anului. Un studiu arata ca blocarea turismului timp de trei luni din cauza epidemiei de coronavirus, interdictiile de calatorie si regulile de carantina afecteaza tara dependenta de turism.

COLLIERS INTERNATIONAL: Circa 90% dintre chiriasi si-au platit la timp chiriile, in prima jumatate a anului

Chiriasii si-au platit obligatiile la timp catre proprietarii cladirilor de birouri in prima jumatate a anului, chiar daca unele spatii nu au fost ocupate in perioada starii de urgenta. Proportia acestora a fost de aproape 90%, arata un raport emis de Colliers International.

Veniturile Vodafone Romania au scazut cu 1,2%, in prima jumatate a anului

Veniturile din servicii ale Vodafone Romania au fost in valoare de 189,7 milioane de euro in trimestrul incheiat la 30 iunie 2020, in scadere cu 1,2% fata de trimestrul similar din anul anterior, dar performantele sunt bune, in ciuda contextului dificil generat de pandemia de COVID-19, a prezicat compania printr-un comunicat de presa trimis redactiei.

Vaccinul pentru Covid-19 al Universitatii Oxford ar putea fi disponibil de la sfarsitul anului 2020

Vaccinul pentru Covid-19 al Universitatii Oxford ar putea fi disponibil de la sfarsitul anului 2020, dar nu este o certitudine, a declarat marti principalul dezvoltator al vaccinului, Sarah Gilbert.

Vaccinul pentru Covid-19 al Universitatii Oxford ar putea fi disponibil de la sfarsitul anului 2020

Vaccinul pentru Covid-19 al Universitatii Oxford ar putea fi disponibil de la sfarsitul anului 2020, dar nu este o certitudine, a declarat marti principalul dezvoltator al vaccinului, Sarah Gilbert, transmite Reuters.

Igor Dodon: Problema transnistreana ar putea fi rezolvata in a doua jumatate a anului viitor

Problema transnistreana ar putea fi rezolvata in a doua jumatate a anului viitor, daca va exista un interes geopolitic al marilor jucatori ca sa o solutioneze. Declaratia a fost facuta de presedintele Igor Dodon, in cadrul unei editii speciale a emisiunii Presedintele raspunde, transmite IPN.

Business report: Dilema cheltuirii banilor UE. Romanii vor plati pentru eventualul esec al gazoductului BRUA. Planurile Romaniei cu tehnologia 5G. Prima autostrada finalizata in 2020. Sothebys intra in Romania

Dilema cheltuirii banilor UE: Opinia specialistilor versus cea a PSD. Ce conditii a pus Comisia Europeana * Romanii vor plati pentru eventualul esec al gazoductului BRUA * TAROM suspenda cursele spre sapte tari din cauza pandemiei * Ce planuri are Romania cu tehnologia 5G? * Prima autostrada finalizata in 2020. Lotul Biharia Bors din Autostrada Transilvania va fi receptionat saptamana viitoare * Sothebys intra in Romania * Detaliile Acordului: 70% din granturi trebuie atrase in urmatorii 2 ani * Darius Valcov, condamnat la 6 ani si 6 luni cu executare pentru luare de mita * Radu Umbres, doctor in antropologie sociala, despre valul de contestare a existentei noului coronavirus: Oamenii dezamagiti si suspiciosi se vor asocia in comunitati imaginare de rezistenta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )