Libnet.ro
UNICEF

01:06

Bilantul victimelor din Colectiv a ajuns la 57 de morti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bilantul victimelor din Colectiv a ajuns la 57 de morti

ACTUALIZARE 16:16 inca o persoana ranita in incendiul din Colectiv a murit, astazi, la Spitalul de Arsuri. Este al 57-lea deces in urma tragediei din clubul bucurestean, transmit televiziunile de stiri. continuă pe Ziarul Bursa

Bilantul victimelor din Colectiv a ajuns la 57 de morti

ACTUALIZARE 16:16 inca o persoana ranita in incendiul din Colectiv a murit, astazi, la Spitalul de Arsuri. Este al 57-lea deces in urma tragediei din clubul bucurestean, transmit televiziunile de stiri.

Bilantul victimelor din Colectiv a crescut la 57. O victima internata la Spitalul de Arsi a murit

Una din cele doua victime internate in stare critica la Spitalul de Arsi, in urma incendiului din Colectiv, a murit, joi dupa-amiaza. Bilantul mortilor tragediei creste, astfel, la 57.

Bilantul tragediei din Colectiv a ajuns la 56 de morti. Ioana Victoria Geambasu, in varsta de 18 ani, a murit luni dimineata

Ioana Victoria Geambasu, o tanara internata la Spitalul Sfantul Ioan din Capitala, victima a incendiului din Clubul Colectiv de la sfarsitul lunii octombrie, a incetat din viata in aceasta dimineata. Bilantul tragediei ajunge astfel la 56 de morti.

Nou bilant al tragediei din Colectiv: 56 de morti. Cine este tanara care a murit luni dimineata

O victima a tragediei din Colectiv, internata la Spitalul Sf. Ioan din Capitala, a murit, luni dimineata, ridicand bilantul mortilor la 56 de persoane.

Nou bilant al tragediei din Colectiv: 56 de morti

O victima a tragediei din Colectiv, internata la Spitalul Sf. Ioan din Capitala, a murit, luni dimineata, ridicand bilantul mortilor la 56 de persoane.

Angela Gheorghiu va sustine un concert caritabil in beneficiul victimelor din Colectiv

Celebra soprana Angela Gheorghiu va sustine un concert umanitar pe 29 noiembrie, de la ora 19:30, la Ateneul Roman. Scopul concertului este strangerea de fonduri pentru tratamentul reparator al victimelor incendiului din Clubul Colectiv.

Tragedia de la Colectiv: O tanara a murit luni dimineata, bilantul victimelor ajunge la 56 de morti

O tanara care era internata la spitalul Sf Ioan din Bucuresti a murit luni dimineata, astfel incat bilantul victimelor tragediei din clubul Colectiv ajunge la 56 de morti.

Bilantul tragediei din Colectiv a ajuns la 56 de morti

O alta persoana ranita in incendiul din Colectiv a murit, fiind a 56-a persoana decedata in urma incendiului din 30 octombrie. in spitalele din Capitala mai sunt in acest moment internate 56 dintre.

MAE: Trei romani morti in incendiul din Colectiv, repatriati

Trei dintre romanii decedati in straintatate, victime ale incendiului din Colectiv, vor fi repatriati, joi si vineri, informeaza Ministerul Afacerilor Externe.

UPDATE. Tragedia din Colectiv: Care este starea ranitilor din incendiu

Opt raniti in incendiul din Colectiv se afla in stare critica, iar cinci in stare grava, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, premierul interimar Sorin Cimpeanu .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )