Libnet.ro
UNICEF

15:00

Bilantul victimelor din tragedia de la Colectiv poate creste in orice moment. 35 de oameni sunt in stare critica

Antena3 Antena3,
Bilantul victimelor din tragedia de la Colectiv poate creste in orice moment. 35 de oameni sunt in stare critica

Numarul oamenilor care si-au pierdut viata ar putea sa creasca insa din moment in moment. Peste 35 de raniti, internati inca din seara tragediei, sunt in stare critica. Medicii fac eforturi supraomenesti. continuă pe Antena3

Vedetele, impresionate de tragedia din Clubul Colectiv

In fata tragediei din Clubul Colectiv nimeni nu a ramas indiferent. in timp ce parintii inca isi mai cauta copiii prin spitale, iar autoritatile fac bilantul tragediei, vedetele s-au solidarizat pe retelele de socializare si au transmis mesaje tuturor celor care au trecut si inca mai trec prin clipe de groaza.

FOTO/VIDEO Tragedia din clubul Colectiv: ce s-a intamplat in prima zi la locul dezastrului

Mii de oameni au venit in cursul zilei de sambata la locul tragediei din Club Colectiv pentru a aduce un omagiu celor 27 de persoane care si-au pierdut viata noaptea trecuta. Parintii unui tanar de 15 ani care a incetat din viata in incendiu si-au plans copilul mort zeci de minute alaturi de colegii si prietenii acestuia. Timp de ore bune, politistii criminalisti, specialistii de la interventii pirotehnice si INSEMEX Petrosani au investigat cauzele dezastrului. Presedintele Klaus Iohannis si procurorul general Tiberiu Nitu au venit si ei la locul tragediei.

Mars in memoria victimelor din Colectiv, duminica, in Capitala

Internautii au anuntat, pe Facebook, organizarea unui mars, in urma incendiului din clubul Colectiv din Capitala, in care au murit 27 de oameni, iar alti 146 sunt internati in spital.

Vlad Telea, chitaristul trupei Goodbye to Gravity, a murit in tragedia din Clubul Colectiv

Printre cele 27 de victime ale tragediei din Clubul Colectiv se numara si Vlad Telea, chitaristul trupei Goodbye to Gravity.

FOTOGALERIE Burete, lemn si polistiren: ingredientele dezastrului din Clubul Colectiv, unde un incendiu a ucis 27 de tineri

Tragedia din Clubul Colectiv, unde vineri seara a izbucnit un incendiu care a ucis cel putin 27 de tineri, are drept cauze indicate de mai multi martori aprinderea unor materiale inflamabile aflate pe peretii clubului. Fotografii postate anul acesta pe contul de Facebook al Clubului Colectiv arata cel putin trei tipuri de materiale extrem de inflamabile in interiorul clubului: lemn, burete si polistiren.

Cultura intolerantei: internetul, asaltat de cei care cred ca victimele tragediei din Club Colectiv au murit pentru ca celebrau sarbatoarea pagana Halloween. Sarbatoreau moartea si focul iadului si au primit sansa sa o faca in direct - postare a unui int

Sute de utilizatori Facebook, comentatori pe site-urile de stiri sau blogeri ultra-ortodocsi au impinzit in ultimele ore internetul cu postari in care sustin ca tragedia din Club Colectiv de vineri seara a fost cauzata de faptul ca tinerii din club celebrau Halloween-ul alaturi de o trupa rock.

Ambii chitaristi ai formatiei Goodbye to Gravity au murit in urma incendiului din Club Colectiv

Mihai Alexandru si Vlad Telea, chitaristii formatiei Goodbye to Gravity, si-au pierdut viata in urma incendiului din Club Colectiv de vineri noapte, informeaza EurActiv. ro, care citeaza surse apropiate formatiei.

Patru cetateni straini, raniti in incendiul din clubul Colectiv

Patru cetateni strani - o italianca, doi spanioli si un german - au fost raniti in incendiul din clubul Colectiv, primii trei fiind internati la Spitalul SRI Agrippa Ionescu, iar al patrulea la Spitalul Universitar.

Raed Arafat: La IGSU nu exista niciun document de autorizare pentru activitatile din Clubul Colectiv

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat, sambata dimineata, ca la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta nu exista niciun document de autorizare pentru activitatile din Clubul Colectiv, unde 27 de persoane au murit, iar alte aproximativ 200 au fost ranite intr-un incendiu, potrivit Mediafax.

Tragedia din Club Colectiv: Cum functioneaza sistemul de urgenta din Bucuresti in cazurile cu foarte multi pacienti arsi intr-un singur incendiu

Numarul foarte mare de cazuri venite intr-o perioada foarte scurta de timp este in general greu de absorbit de spitalele de urgenta, mai ales daca asta se intampla pe perioadele de garda de noapte. De exemplu doar la spitalul Floreasca au ajuns brusc, in decurs de cateva minute, 50 de cazuri cu arsuri. Poate trece o anumita perioada de timp pana sa mobilizezi in miezul noptii tot personalul medical necesar sa trateze un numar atat de mare de pacienti. Este motivul pentru care ranitii au fost distribuiti in nu mai putin de 10 spitale diferite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )