Libnet.ro
UNICEF

01:05

Biletele de avion din perioada Revelionului, cu 15% mai scumpe fata de anul trecut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Biletele de avion din perioada Revelionului, cu 15% mai scumpe fata de anul trecut

Din ce in ce mai multi romani aleg sa calatoreasca de Revelion in destinatii europene sau chiar intercontinentale, conform unei analize a agentiei online de turism, Vola. ro. Astfel, anul acesta este asteptata o crestere cu pana la 20% a rezervarilor cu data de plecare in preajma Craciunului si retur dupa Anul Nou, dar si o crestere a pretului mediu al biletelor de avion, depasindu-se pragul atins in ultimii ani. Cele mai cautate destinatii raman capitalele si marile orase europene, dar se observa o crestere a interesului pentru destinatiile din zona Orientului Mijlociu, precum Israel si Dubai, dar si pentru destinatiile mai indepartate precum Bangkok, New York si chiar Sydney. continuă pe Ziarul Bursa

Cu cat s-au scumpit biletele de avion in perioada Revelionului si care sunt destinatiile preferate de romani

Cele mai cautate destinatii raman capitalele si marile orase europene, dar se observa o crestere a interesului pentru destinatiile din zona Orientului Mijlociu, precum Israel si Dubai, dar si pentru destinatiile mai indepartate precum Bangkok, New York si chiar Sydney.

Se scumpesc biletele de avion

Din ce in ce mai multi romani aleg sa calatoreasca de Revelion in destinatii europene sau chiar intercontinentale, chiar daca studiile de piata arata ca pretul biletelor de avion s-a scumpit in acest an, fata de nivelul de anul trecut, arata o analiza efectuata de vola. ro.

Cat ii costa Craciunul pe romani: sarbatorile sunt mai scumpe ca niciodata, cu o exceptie

Mai sunt doar cateva zile pana la Craciun, iar un val semnificativ de cheltuieli este inevitabil. Din pacate, chiar si daca te rezumi la achizitii de baza, aproape toate sunt mai scumpe.

Marea Britanie indeamna China la dialog cu protestatarii din Hong Kong: Cea mai mare perioada de tulburari de la retrocedare

Marea Britanie a indemnat China, joi, sa demareze un dialog cu manifestantii antiguvernamentali din Hong Kong, precum si sa-si respecte angajamentele pe care si le asuma inainte de revenirea orasului sub domnia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )