Libnet.ro
UNICEF

05:30

Biletele impregnate cu sapun, solutia pentru autobuzele din Sri Lanka, adevarate focare de infectie (VIDEO)

B1 B1,
Biletele impregnate cu sapun, solutia pentru autobuzele din Sri Lanka, adevarate focare de infectie (VIDEO)

Biletele impregnate in sapun reprezinta solutia pentru autobuzele din Sri Lanka, considerate adevarate focare de infectie. Grupul Asiri si compania de publicitate Leo Burnett au realizat primele bilete de. continuă pe B1

REVISTA PRESEI: Valul de migranti, solutia pentru reintinerirea Europei

In ziarele de miercuri, citim despre ipoteza unui istoric privind migrantii si cum un zvon de pe Internet a alarmat parintii din cartierul bucurestean Pantelimon. in continuare, aflam care sunt sectoarele economice care ofera cele mai multe locuri de munca, dar si cum va fi modificat Codul Muncii.

Gabriel Mazilu, director adjunct al Centrului National Cyberint din SRI: in fiecare an, nivelul amenintarii cibernetice creste

Directorul adjunct al Centrului National CYBERINT din cadrul Serviciului Roman de Informatii SRI), Gabriel Mazilu, a declarat joi, ca in fiecare an, nivelul amenintarii cibernetice creste, respectiva.

ALDE vrea sa introduca impozitul forfetar pentru IMM din domeniul hotelier si restaurante

Copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu a declarat astazi, la Brasov, ca formatiunea sa doreste sa propuna introducerea impozitului forfetar mai ales pentru intreprinderile mici si mijlocii care lucreaza in domeniul hotelier si restaurante, transmit surse din presa.

Comisia Federala pentru Comert din SUA investigheaza daca Google a impiedicat accesul concurentilor la serviciile Android

Comisia Federala pentru Comert FTC) din Statele Unite investigheaza daca gigantul Google a impiedicat accesul furnizorilor concurenti la serviciile destinate sistemului de operare Android, relateaza.

Criza refugiatilor: Conditii de viata inumane pentru migranti, din cauza divergentelor UE - Niks Muiznieks

Migrantii care vin in Europa sufera din cauza conditiilor de viata inumane si degradante, datorate esecului statelor europene de a-i repartiza, a avertizat joi comisarul pentru Drepturile Omului, Nils Muiznieks, conform AFP.

CEDO penalizeaza, din nou, Romania pentru conditiile din inchisori

Statul roman a fost obligat sa plateasca peste 1,1 milioane de euro si 10. 000 de franci elvetieni unor condamnati, ca despagubiri pentru conditiile din inchisori.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )