Libnet.ro
UNICEF

06:30

Biletele pentru meciul Romania Spania au fost puse in vanzare

România Liberă România Liberă,
Biletele pentru meciul Romania Spania au fost puse in vanzare

Federatia Romana de Fotbal FRF) a anuntat, vineri, ca biletele pentru meciul Romania Spania, prog. continuă pe România Liberă

Euro 2020, preliminarii: S-au pus in vanzare biletele pentru meciul Romania vs Spania

Federatia Romana de Fotbal a anuntat, vineri, punerea in vanzare a biletelor pentru meciul Romania Spania, din preliminariile EURO 2020, care va avea loc pe Arena Nationala, pe 5 septembrie 2019, de la ora 21:45.

Cerbul de Aur 2019: Stefan Banica si Irina Rimes deschid seria recitalurilor. Biletele pentru festival au fost puse in vanzare

Doi dintre cei mai apreciati artisti din Romania, Stefan Banica 51 de ani) si Irina Rimes 27 de ani), deschid seria recitalurilor editiei 2019 a Cerbului de Aur.

Cat costa cel mai ieftin bilet la Romania - Spania

Federatia Romana de Fotbal a anuntat punerea in vanzare a biletelor pentru meciul Romania - Spania din preliminariile EURO 2020.

Romania se pregateste de meciul anului: S-au pus in vanzare biletele pentru partida cu Spania din septembrie

Incepand de astazi, Federatia Romana de Fotbal a dat start vanzarii biletelor la cel mai asteptat eveniment al toamnei, partida Romania Spania din preliminariile Euro 2020. Meciul e programat pe Arena Nationala, la 5 septembrie, cu incepere de la ora 21. 45 Pro TV).

Oferte controversate pentru Telekom Romania

Fostul ministru al Comunicatiilor, Marius Bostan: O vanzare a operatiunilor Telekom Romania catre Rusia sau catre grupari legate de Rusia ar afecta in mod direct Romania Vanzarea Telekom Roma-nia a atras atat interesul RCS and RDS, Orange, dar si al companiei ruse ER-Telecom, aflata in top 10 al celor mai mari jucatori din industria de telecomunicatii din Rusia, si Spas Rusev, unul dintre cei mai bogati, dar si controversati afaceristi bulgari, avand stranse legaturi cu finantatori rusi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )