Libnet.ro
UNICEF

00:07

Bill Clinton condamna violentele din Washington

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bill Clinton condamna violentele din Washington

Fostul presedinte american Bill Clinton a denuntat violentele care au avut loc miercuri la Capitoliu si a declarat ca atacul a fost alimentat mai mult de patru ani de politici otravitoare. continuă pe Ziarul Bursa

Obama si Clinton califica violentele din Washington drept o rusine, dar nu si o surpriza

Fostii presedinti democrati Barack Obama si Bill Clinton au vorbit despre violentele de la Capitoliu gnerate de sustinatorii lui Trump calificandu-le drept un veritabil atac asupra democratiei, potrivit AFP. Obama crede ca violentele de la Capitoliu sunt o rusine, dar nu o surpriza.

PROTESTELE DIN SUAMAE: Violentele din Washington sunt ingrijoratoare si inacceptabile

Ministerul de Externe a transmis un mesaj, pe Twitter, in legatura cu protestele din Washington, unde sustinatorii lui Donald Trump au ocupat cu forta cladirea Capitolului.

Reactia Rusiei fata de violentele din Washington: Un moment dramatic. Sistemul electoral american nu intruneste standardele democratice moderne

Rusia, implicata chiar recent intr-un nou scandal privind otravirea celui mai vocal opozant al regimului Putin, reactioneaza fata de evenimentele de la Washington sustinand ca este o chestiune de politica interna, dar lansandu-se in analize la adresa sistemului electoral american arhaic si a presei care este unealta politica. Observatiile apartin purtatoarei de cuvant a Ministerului Afacerilor Externe, Maria Zaharova.

Violentele din Washington, bucuria Rusiei si Iranului Democratia americana schioapata cu ambele picioare

Protestele violente de la Washington, care au culminat cu invadarea Capitoliului de catre suporterii lui Trump, au atras critici legate de sistemul democratic american din Rusia si Iran.

Protestele violente din SUA, criticate dur de fostii presedinti. Cum l-au numit Barack Obama si Bill Clinton pe Donald Trump

Protestele violente organizate pe data de 6 ianuarie in capitala federala a Statelor Unite au socat intreaga planeta. Modul salbatic in care sustinatorii lui Donald Trump au patruns in interiorul Capitoliului pentru a impiedica validarea victoriei lui Joe Biden va ramane in istoria SUA. Barack Obama il critica aspru pe Donald Trump Fostii presedinti americani .

Vedetele Hollywood condamna violentele de la Capitoliu: Este o incercare de lovitura de stat in numele lui Trump si al aliatilor lui

Numeroase vedete de la Hollywood au condamnat incidentele violente care au avut loc miercuri la Washington pe care le-au numit lovitura de stat si au facut apel la aplicarea Amandamentului 25 prin care un presedinte este inlaturat din functie.

Iulian Fota, despre violentele din SUA: Lasa un sentiment de ingrijorare in randul aliatilor O tara care are tensiuni interne atat de mari nu isi poate indeplini toate obligatiile

Analistul de politica externa Iulian Fota a comentat joi seara pentru B1 TV incidentele tensionate din SUA, precizand ca violentele de la Capitoliul american arata ca democratia poate deveni fragila in.

Elon Musk da vina pe Facebook pentru violentele din SUA

Seful Tesla si SpaceX, Elon Musk, a gasit prilejul sa-l atace din nou pe Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, cu care are o galceava mai veche.

Donald Trump, lasat fara Twitter si Facebook: cea mai radicala masura, dupa dezastrul din Washington

Statele Unite ale Americii au trecut prin cea mai dificila criza din istoria tarii in ultimele 24 de ore, provocata de Donald Trump. O reactie din partea Twitter si Facebook era.

Bilantul provizoriu al violentelor din Washington: 4 morti si 14 politisti raniti

Cel putin patru persoane au murit in urma violentelor din capitala SUA de miercuri seara: doua femei si doi barbati, a anuntat intr-o conferinta de presa primarul Washingtonului, anunta BBC. Femeia care a fost impuscata facea parte dintr-un grup de mai multi indivizi care au fortat intrarea in sala de sedinta a Congresului, unde se desfasura sedinta de confirmare a rezultatului alegerilor. Au fost intampinati de ofiteri in civil, iar un ofiter a scos o arma si a tras. Femeia a fost dusa la spital unde s-a declarat decesul, a mai spus primarul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )