Libnet.ro
UNICEF

05:15

Bill Gates, fondatorul Microsoft, spune adevarul despre vaccinul impotriva COVID-19: Cheltuim miliarde de dolari pentru a accelera progresul

Antena3 Antena3,
Bill Gates, fondatorul Microsoft, spune adevarul despre vaccinul impotriva COVID-19: Cheltuim miliarde de dolari pentru a accelera progresul

Bill Gates, unul dintre cei mai bogati oameni ai lumii si fondatorul Microsoft, a facut o serie de declaratii legate de aparitia vaccinului impotriva COVID-19 si despre teoriile conspiratiei care il vizeaza. continuă pe Antena3

Bill Gates a dezmintit ca va folosi vaccinul anti-covid pentru a implanta cipuri in oameni

Bill Gates a dezmintit teoria conspiratiei potrivit careia mogulul tech ar intentiona sa foloseasca un vaccin anti-COVID pentru a implanta cipuri in corpurile oamenilor, scrie CNBC.

Raed Arafat spune adevarul despre numarul de cazuri raportate zilnic: Cei care dau astfel de mesaje au un scop!

Secretarul de stat, Raed Arafat, a asigurat ca datele transmise de autoritati cu privire la cazurile COVID sunt reale. Asta in contextul in care tot mai multe voci vorbesc despre falsificarea cifrelor.

Smiley iese in fata si spune ADEVARUL despre Andreea Esca!

Valul covidoscepticilor a irumpt dupa ce Andreea Esca a povestit drama prin care a trecut ea si familia ei odata cu infectarea cu noul coronavirus. Mai multe persoane publice si-au aratat insa solidaritatea fata.

Bill Gates respinge teoriile conspiratiei care spun ca va folosi vaccinul anti-COVID pentru a implanta cipuri

Bill Gates a dezmintitteoria conspiratieipotrivit careia mogulul tech ar intentiona sa foloseasca un vaccin anti-COVID pentru a implanta cipuri in corpurile oamenilor, scrieCNBC.

De ce vrea Bill Gates un vaccin: Trebuie ca adevarul sa iasa la lumina

Bill Gates a ajuns in ultimele luni in centrul atentiei prin teoriile conspirationistilor. El a abordat acum subiectul. Cofondatorul Microsoft a vorbit despre ce ar trebui sa se intample cu.

CORONAVIRUS |Bill Gates: Ar putea fi nevoie de un numar incredibil de mare de doze de vaccin pentru a elimina virusul

Fondatorul Microsoft, miliardarul Bill Gates, este de parere ca ar putea fi nevoie de un numar incredibil de mare de doze de vaccin pentru a elimina virusul COVID-19, dupa cum a precizat intr-un interviu.

Prima reactie a lui Bill Gates la teoriile conspiratiei care-l vizeaza. A promis ca nu va introduce cipuri in oameni

Miliardarul Bill Gates a devenit tinta preferata a adeptilor teoriilor conspiratiei legate de pandemia COVID-19, pe care cofondatorul Microsoft le-a numit, intr-o prima reactie, bizaree. Este aproape.

Bill Gates, previziuni sumbre. Cand ar putea sa se redeschida scolile. Vestea la care nu se astepta nimeni

Daca momentul in care se ridica restrictiile impuse de autoritati intarzie, elevii vor incepe noul an scolar in conditii cu totul speciale. in urma cu cateva saptamani, a circulat schita unui ordin de ministru in care se vorbea despre mai putini elevi in clase, ore mai scurte si multe alte limitari. Dupa redeschiderea creselor si .

Alegeri locale 2020. Ce spune Orban despre amanarea organizarii alegerilor. Mesajul important al premierului pentru romani

Pe 28 august incepe campania electorala pentru Alegerile Locale 2020, dar in acest moment este o presiune din ce in ce mai mare pe Guvernul Orban de a amana data alegerilor tinand cont de situati in care se afla Romania in acest moment. Alegeri locale 2020. Ce spune Orban despre amanarea organizarii alegerilor Ludovic Orban .

Adevarul despre fiul lui Ion Iliescu. Cine este, de fapt, Mihai Bujor Sion, ce avere are si cati bani face de la stat

Ion Iliescu si sotia acestuia, pe nume Nina, nu au copii. insa putini cunosc faptul ca fostul presedinte al Romaniei a avut grija de un baiat, ai carui parinti au murit intr-un accident aviatic. Este vorba in acest caz de Mihai Bujor Sion, care, in prezent, este ambasadorul Romaniei in Filipine. Adevarul despre fiul lui .

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )