Libnet.ro
UNICEF

07:00

Bill Gates a fost intrecut: Cine este acum cel mai bogat om din lume

B1 B1,
Bill Gates a fost intrecut: Cine este acum cel mai bogat om din lume

Fondatorul retailerului online Amazon. com,Jeff Bezos,a devenit cel mai bogat om din lume, devansandu-l pe co-fondatorul Microsoft, Bill Gates, potrivit indicelui Bloomberg al miliardarilor. in. continuă pe B1

Cel mai bogat om din lume: cum a reusit fondatorul Amazon sa-l devanseze pe Bill Gates

Valoarea participatiei detinute de Jeff Bezos la Amazon. com a crescut de aproape 500 de ori de la debutul bursier al companiei, in urma cu doua decenii, iar vineri a atins 88 de miliarde de dolari, evolutie prin care fondatorul retailerului online l-a devansat pe co-fondatorul Microsoft, Bill Gates, devenind cel mai bogat om din lume, potrivit indicelui Bloomberg al miliardarilor.

Rasturnari in topul bogatilor: Jeff Bezos il detroneaza pe Bill Gates. Asia are mai multi miliardari decat SUA INFOGRAFIE

Odata cu publicarea Topului Forbes 400, pe 17 octombrie, Bill Gates era incoronat, pentru al 24-lea an consecutiv, drept cel mai bogat om al planetei, cu o avere de 89 de miliarde de dolari. Nici n-au trecut doua saptamani de atunci si cofondatorul Microsoft s-a vazut detronat, cel putin temporar, prin jocul burselor, de fondatorul companiei Amazon, Jeff Bezos, care figura pe locul al doilea al Topului Forbes, cu 81,5 miliarde de dolari.

Cine este Maria Soraya de Santamaria Anton, femeia care a preluat conducerea Cataloniei

Conducerea regiunii Catalonia a fost incredintata de Guvernul de la Madrid, sambata, catre Soraya Saenz de Santamaria Anton, vicepremierul Spaniei.

Cine este femeia care a preluat conducerea Cataloniei

Conducerea regiunii Catalonia a fost preluata de catre Soraya Saenz de Santamaria, vicepremierul Spaniei, dupa ce Guvernul de la Madrid a decis, vineri seara, dizolvarea Executivului catalan, condus de Carles.

Cine este Dan Barna, noul presedinte al Uniunii Salvati Romania: Expert in fonduri europene si oponent al initiativei Coalitiei pentru Familie de modificare a Constitutiei

Dan Barna, ales sambata presedinte al Uniunii Salvati Romania la un congres contestat de catre Nicusor Dan si de sustinatorii acestuia, are 42 de ani, este la primul mandat de deputat si a fost secretar de stat in Guvernul Ciolos. El este unul dintre principalii militanti pentru pozitionarea partidului impotriva initiativei Coalitiei pentru familie de a redefini familia in Constitutie, potrivit news. ro.

Cine este seful in Ortodoxie? Vizita Patriarhului Moscovei repune in discutie centrele de putere ale Bisericii Ortodoxe

Vizita patriarhului Chiril al Rusiei aduce in prim planul dezbaterilor publice o chestiune insuficent dezbatuta si cunoscuta nu doar de societatea romaneasca, ci si de cei direct implicati. Este vorba.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2251 seconds )