Libnet.ro
UNICEF

13:15

Bill Gates va investi 2 miliarde de dolari pentru a preveni schimbarile climatice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bill Gates va investi 2 miliarde de dolari pentru a preveni schimbarile climatice

Fondatorul Microsoft Bill Gates intentioneaza sa investeasca 2 miliarde de dolari in proiecte si start-up-uri in urmatorii cinci ani pentru a preveni schimbarile climatice. continuă pe Ziarul Bursa

Bill Gates, avertisment sumbru pentru omenire. Vor urma doua mari dezastre

Bill Gates vine cu un avertisment neasteptat pentru toti oamenii de pe planeta. Acesta sustine ca urmeaza sa avem parte de noi dezastre, dar mai mari decat s-ar fi gandit oricine. Despre ce e vorba? Bill Gates, avertisment pentru populatie Bill Gates aduce cateva afirmatii puternice pentru perioada urmatoare. Acesta sustine ca omenirea va cunoaste .

Bill Gates a dat cartile pe fata: Ma declar vinovat de toate cele 3 acuzatii

Unul dintre cei mai bogati oameni din lume, a afirmat ca nu lipsesc oamenii bogati cu idei mari. Bill Gates s-a hotarat sa dea cartile pe fata, mentionand care sunt planurile acestuia de viitor. Printre declaratii, acesta a mentionat si placerile sale vinovate. Bill Gates este hoarat sa dea cartile pe fata Aprope tot globul .

Fiica lui Bill Gates, studenta la medicina, a primit vaccinul anti-COVID-19: Din pacate, vaccinul nu mi-a implantat in creier geniul tatalui meu (VIDEO)

Fiica lui Bill Gates a fost vaccinata impotriva noului coronavirus. Jennifer Gates, in varsta de 24 de ani, este studenta la medicina. Ea a anuntat printr-o postare pe contul sau de Instagram ca a primit un.

Fiica lui Bill Gates, dupa vaccin: Din pacate, nu mi-a implantat in creier geniul tatalui meu

Fiica miliardarului Bill Gates, Jennifer Gates, a anuntat ca a fost imunizata cu prima doza din vaccinul anti-COVID si spune, glumind, ca odata cu serul nu i-a fost implantat si geniul parintelui sau.

Fiica cea mare a lui Bill Gates s-a vaccinat anti-COVID-19 si i-a ironizat pe antivaccinisti: Din pacate, nu mi-a implantat in creier geniul tatalui meu

Jennifer Gates, fiica in varsta de 24 de ani a miliardarului Bill Gates, cofondator al Microsoft, a fost vaccinata impotriva COVID-19.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )