Libnet.ro
UNICEF

09:30

Bill Gates, investitii de 9 milioane de dolari intr-o afacere din Romania

Adevărul Adevărul,
Bill Gates, investitii de 9 milioane de dolari intr-o afacere din Romania

Bill Gates, cofondator al gigantului Microsoft si unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri la nivel mondial, cu o avere estimata de revista americana Forbes la aproape 120 de miliarde de dolari, investeste 9 milioane de dolari intr-o afacere din Romania. continuă pe Adevărul

Bill Gates, investitii in Romania de 9 milioane de dolari! Pe ce afaceri a pariat fondatorul Microsoft

Bill Gates, unul dintre cei mai bogati oameni din lume, a investit aproape 9 milioane de dolari in Fondul Proprietatea. Asta inseamna ca miliardarul american are expunere indirecta la companii foarte importante pentru Romania. Fondul Proprietatea este actionar direct pentru aceste companii.

Cand revine viata la normal, de fapt. Bill Gates a facut anuntul: pe ce data scapam de virus

Lumea intreaga este sub efectul pandemiei de COVID-19. Deja sunt in lucru unele vaccinuri anti-covid, altele deja sunt administrate, cel putin in Anglia. Bill Gates in ultima perioada a devenit tot mai controversat. Dar asta nu l-a impiedicat sa declare recent ca este optimist in ceea ce priveste finalul pandemiei. Bill Gates, declaratii optimiste despre .

Bill Gates: in prima jumatate a anului 2022, cred ca vom putea spune ca ne-am intors la normal

Fondatorul Microsoft, Bill Gates, avertizeaza ca pandemia de COVID-19 nu este nici macar aproape de sfarsit, estimand o revenire la normal abia in 2022. Bill Gates: Nu ne vom intoarce la.

Predictii sumbre despre pandemie. Ce spune Bill Gates despre evolutia acesteia

E un pic ciudat faptul ca Bill Gates a devenit o figura autoritara a subiectului coronavirus. Gates, la urma urmei, este un programator de computere de meserie si un executiv corporativ iconic,.

Bill Gates spune ca nu ne vom intoarce la normal pana in 2022. Ce tari isi vor reveni mai repede

Primul camion care transporta vaccinul coronavirus Pfizer-BioNTech a iesit duminica dintr-o fabrica din Michigan si se asteapta sa ajunga la destinatie luni, astfel incat personalul medical sa poata administra vaccinul.

Samsung si alti investitori acorda o finantare de 20 milioane dolari unui startup german de exoschelete

Samsung Catalyst Fund, companie de investitii a gigantului tech sud-coreean, alaturi de alti investitori, a acordat o finantare de venture capital de 20 de milioane de dolari unui startup german fondat in urma cu 4 ani, care face exoschelete.

Startup-ul romanesc iziBAC anunta ca a ajuns la o valoare de 2 milioane dolari in 3 ani

Aplicatia romaneasca iziBAC, folosita de liceeni sa se pregateasca pentru bacalaureat, a obtinut o investitie de capital de risc de 160. 000 de euro, in urma careia startup-ul spune ca a ajuns sa valoreze 2 milioane de dolari, in cei 3 ani de existenta.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )