Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bill Gates vrea sa distruga Google Glass. Inventia sa ar putea fi o alerta anti-Glass

Adevărul Adevărul,
Bill Gates vrea sa distruga Google Glass. Inventia sa ar putea fi o alerta anti-Glass

Bill Gates nu sta degeaba si vrea sa patenteze un sistem care sa protejeze utilizatorii de posibilul spionaj cu ajutorul Google Glass. Bill Gates considera ca gadgetul de la Google nu este unul care sa aiba viitor si care sa respecte intimitatea personala. continuă pe Adevărul

Un nou patent Samsung dezvaluie un posibil rival pentru Google Glass

Un nou patent Samsung dezvaluie un produs care ar putea fi un rival pentru Google Glass. Toate companiile producatoare de dispozitive mobile doresc sa isi faca intrarea pe segmentul purtabilelor. De la cateva dintre ele utilizatorii au insa asteptari ceva mai mari. Una dintre aceste companii este desigur Samsung, care, dupa ce a iesit recent pe piata cu a doua iteratie a smartwatch-ului Gear, isi indreapta atentia si catre un dispozitiv asemanator cu Google Glass, insa ceva mai simplu. Am [].

Google Glass de vanzare in Statele Unite timp de o zi

15 Aprilie este ziua in care americanii isi pot cumpara ochelarii inteligenti de la Google. Oferta este valabila doar pentru o zi, iar informatiile despre modul in care Glass pot fi comandati sunt disponibile pe pagina dedicata evenimentului. Pretul ochelarilor va fi de 1500 de dolari, fara taxe.

VIDEO Atletico Madrid, liderul din Spania, foloseste Google Glass

Cu ajutorul ochelarilor produsi de google, antrenorul lui Atletico Madrid primeste informatii in timp real despre performantele jucatorilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )