Libnet.ro
UNICEF

21:00

Bill Moggridge, inventatorul laptopului, a murit la 69 de ani, de cancer

Adevărul Adevărul,
Bill Moggridge, inventatorul laptopului, a murit la 69 de ani, de cancer

In urma cu trei decenii, designerul de produse industriale Bill Moggridge, a creat primul computer care se plia pe tastatura, deschizand noi drumuri in industria IT. Sambata, la varsta de 69 de ani, britanicul a murit rapus de cancer. continuă pe Adevărul

Inventatorul laptopului a murit de cancer la varsta de 69 de ani

Bill Moggridge, designerul de produse industriale care a creat, cu peste 30 de ani in urma, primul laptop, a murit de cancer la varsta de 69 de ani, anunta The Guardian. in 1979, compania la care lucra, Grid.

Bill Moggridge, designerul primului laptop din istorie, a incetat din viata

Bill Moggridge, inventatorul primului laptop a murit, duminica, intr-un spital din San Francisco, dupa o lupta indelungata cu cancerul, informeaza Washington Post. Un designer industrial britanic, Moggridge a fost.

A murit Bill Moggridge, creatorul designului laptop-urilor moderne

Bill Moggridge, designer-ul britanic care acum trei decenii a creat primul computer portabil la care ecranul se plia peste tastatura, a murit la varsta de 69 de ani, scrie The Guardian. Computerele portabile aratau mai mult a masini de cusut pana in momentul in care Moggridge a creat Grid Compass, un computer pliabil care a fost folosit si pe naveta spatiala Discovery in 1985.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2809 seconds )