Libnet.ro
UNICEF

01:05

Billy Idol a dezlegat norii la Cluj

Hotnews Hotnews,
 Billy Idol a dezlegat norii la Cluj

Aseara, inima Clujului a batut o data cu ploaia si riffurile lui Steve Stevens. Peste noua mii de oameni au infruntat furtuna pe cale sa inceapa pentru Billy Fucking Idol, rebelul pentru care limitele nu exista, aflat pentru prima oara la Cluj Napoca. Billy Idol a adus un show de zile mari in Piata Unirii, fundalul perfect pentru un concert istoric. Doua ore incarcate de electricitate, pe scena, in multime, in atmosfera, piese noi, piese vechi, si o trupa absolut fantastica: Steve Stevens - chitara, Stephen McGrath chitara bass, Billy Morrison chitara, Erik Eldenius tobe si Paul Trudeau clape. continuă pe Hotnews

FOTO Concertul Billy Idol din centrul Clujului a fost vazut de peste 9.000 de persoane

Peste noua mii de oameni au urmarit concertul Billy Idol, organizat luni seara, in Piata Unirii din centrul Clujului. Cateva sute de clujeni au urmarit spectacolul din zonele apropiate.

FOTO VIDEO Billy Idol, in forma maxima la 60 deani: punkerul rebel s-a intors la Bucuresti

Autointitulat rebelul care aduce iadul pe Pamant, Billy Idol s-a intors pentru a doua oara in Romania, intr-un concert de zile mari la Arenele Romane din Bucuresti, unde a dedicat o piesa admiratoarelor sale, a oferit cadouri publicului si nu a plecat inaintede a promite ca ne vom revedea.

FOTO Billy Idol a scapat de gardurile de 4 metri din centrul Clujul. Concertul care poate fi vazut din strada

Scandalul care ameninta cel mai important concert al verii la Cluj a fost dezamorsat in ultimul moment. Organizatorii au decis sa renunte la gardurile de 4 metri pe care au anuntat ca le vor monta in Piata Unirii din centrul orasului. Practic, concertul poate fi urmarit si de clujenii care se afla in zona.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )