Libnet.ro
UNICEF

17:45

Biofarm isi continua activitatea pentru a putea acoperi solicitarile pacientilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Biofarm isi continua activitatea pentru a putea acoperi solicitarile pacientilor

Biofarm raspunde provocarilor aduse de valul de imbolnaviri cu COVID 19 conform principiilor si valorilor asumate de companie si isi continua activitatea in aceste zile dificile pentru a putea acoperi solicitarile pacientilor, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Orban, despre sprijinirea firmelor care isi continua activitatea in timpul pandemiei: Suntem in analiza. Spatiul bugetar pe care il avem la dispozitie e aproape egal cu zero (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca Guvernul analizeaza posibilitatea de a oferi ajutoare companiilor care isi continua activitatea in timpul pandemiei de coronavirus. intrebat de reporterul B1. ro.

Guvernul Orban, fara solutii pentru firmele ce fac eforturi mari sa-si continue activitatea: Le promite doar extinderea programului Rabla Daca activitatea acestora se opreste, presiunea va trece tot pe bugetul de stat

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, in cadrul unei conferinte de presa ca Guvernul ar putea avea in vedere, in contextul crizei provocata de noul coronavirus posibilitatea de a oferi ajutoare companiilor.

Parlamentul isi reia activitatea Prioritati: proiectele de lege depuse de opozitia PSD, PRO Romania si ALDE

Amanarea ratelor la banci, plafonarea preturilor la alimente de baza si medicamente, facilitati fiscale pentru firme si cetateni si amanarea platii utilitatilor pentru 3 luni sunt doar cateva dintre proiectele de lege pe care parlamentarii le vor discuta in urmatoarea perioada. De precizat este ca aceste initiative legislative apartin opozitiei PSD, PRO Romania si ALDE si vor fi dezbatute in regim de urgenta.

FAN Courier anunta ca isi desfasoara activitatea in conditii de siguranta, fara restrictii sau limitari

FAN Courier a transmis, astazi, ca activitatea de curierat se desfasoara in conditii de siguranta pentru clienti si angajati, fara restrictii sau limitari in nicio zona geografica din tara noastra, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Raed Arafat: Medicul sau unitatea medicala decid unde pot sa limiteze activitatea pentru a nu expune pacientii si personalul medical (VIDEO)

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a explicat marti seara ca medicii vor decide in perioada urmatoare in ce masura vor limita activitatea din unitatile medicale. Asta in co.

China isi inchide granitele pentru a preveni un nou val de infectii cu coronavirus

Guvernul chinez a hotarat sa inchida granitele tarii pentru a preveni un nou val de infectii cu coronavirus.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )