Libnet.ro
UNICEF

23:31

BioNTech: Vaccinul anti-COVID este eficient si impotriva mutatiei depistate Marea Britanie si Africa de Sud

Adevărul Adevărul,
BioNTech: Vaccinul anti-COVID este eficient si impotriva mutatiei depistate Marea Britanie si Africa de Sud

Compania germana BioNTech a anuntat astazi pe site-ul sau ca vaccinul impotriva coronavirusului, conceput impreuna cu Pfizer, actioneaza si impotriva mutatiei-cheie in variantele de coronavirus descoperite in Marea Britanie si Africa de Sud, potrivit unui studiu preliminar. continuă pe Adevărul

Studiu: Vaccinul produs de BioNTechPfizer, folosit in prezent si in Romania, este eficient impotriva noii tulpini de COVID-19

Vaccinul produs de BioNTechPfizer, folosit in prezent si in Romania, este eficient impotriva unei mutatii-cheie a variantelor britanica si sud-africana a noului coronavirus, potrivit rezultatelor.

Reusita colosala pentru Moderna. Cat timp este eficient in corp, de fapt, vaccinul anti-covid-19

Joi, directorul executiv al gigantului farmaceutic Moderna, Stephane Bancel a declarat ca anticorpii generati de vaccinul dezvoltat de compania americana ar oferi o protectie de cel putin doi ani impotriva noului coronavirus. Reusita colosala pentru Moderna insa, o perioada clara a protectiei pe care vaccinul anti-COVID-19 dezvoltat de Moderna o poate oferi, va fi stabilita .

Comisia Europeana a autorizat vaccinul Moderna Este al doilea vaccin anti-Covid autorizat in EU

Comisia Europeana a autorizat miercuri vaccinul anti-Covid realizat de Moderna, dupa ce Agentia Europeana pentru Medicamente a recomandat utilizarea acestui vaccin. Vaccinul produs de Moderna este al doilea vaccin autorizat in UE, dupa cel produs de Pfizer.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )