Libnet.ro
UNICEF

15:15

Birchall, despre raportul GRECO: La Ministerul Justitiei, noi o sa ne facem propria analiza

România Liberă România Liberă,
Birchall, despre raportul GRECO: La Ministerul Justitiei, noi o sa ne facem propria analiza

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a declarat, marti, ca institutia pe care o conduce va face propri. continuă pe România Liberă

VIDEO Birchall, despre rapoartele GRECO: Fiecare institutie trebuie sa isi faca propria analiza si sa ia masurile care se impun

Fiecare institutie vizata de GRECO in rapoartele pentru Romania publicate marti trebuie sa isi faca propria analiza si sa ia masurile care se impun, a declarat ministrul Justitiei, Ana Birchall, fara a face alte comentarii.

Birchall, despre rapoartele GRECO: Fiecare institutie trebuie sa faca propria analiza si sa ia masuri

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a declarat marti ca fiecare institutie care apare in rapoartele GRECO trebuie sa faca o analiza in legatura cu recomandarile facute si sa ia masurile care se.

Tariceanu despre raportul GRECO: Aceiasi experti nu au avut nimic de comentat despre protocoalele secrete

Expertii GRECO nu au avut nimic de comentat despre dezvaluirile din ultimii ani, intre acestea fiind protocoalele secrete sau dosarele facute la comanda, a afimat marti presedintele Senatului, Calin.

ANI, despre Raportul GRECO: Cele doua recomandari care ne vizeaza, ridicate la stadiul de implementate satisfacator

Agentia Nationala de Integritate remarca, dupa publicarea Raportului GRECO, ca cele doua recomandari care vizeaza sfera de competenta a ANI au fost ridicate de la stadiul de partial implementate la cel de implementate satisfacator.

Tariceanu despre raportul GRECO: ,,Aceiasi experti nu au avut nimic de comentat

Expertii GRECO nu au avut nimic de comentat despre dezvaluirile din ultimii ani, intre acestea fiind.

Ministerul Justitiei a publicat raportul GRECO privind Romania: Sectia speciala pentru investigarea magistratilor, o anomalie. GRECO insista ca aceasta sa fie desfiintata. Vezi DOCUMENTUL INTEGRAL

Ministerul Justitiei a publicat, marti, raportul Grupului Statelor impotriva Coruptiei GRECO) privind Romania. Ana Birchall a declarat la sediul ministerului ca orice raport este important si ca atunci cand.

Florin Iordache critica Raportul GRECO si pe Birchall: Nu desfiintam Sectia Speciala, suntem o tara independenta, sunt lucruri inacceptabile GRECO nu a observat marile probleme din justitie

PSD si Guvernul nu vor desfiinta Sectia Speciala, chiar daca aceasta este criticata in Raportul GRECO, care cere insistent acest lucru, a declarat pentru Europa Libera vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache. El o critica si pe Ana Birchall, ministrul Justitiei, care spunea, legat de obligativitatea implementarii recomandarilor, ca atunci cand esti intr-un club, e nevoie sa respecti regulile.

Ministerul Justitiei va publica, astazi, rapoartele GRECO. Ce sunt ele si in ce masura va trebui statul roman sa tina cont de recomandarile lor

Ministerul Justitiei va publica, marti, la ora 11. 00, rapoartele Grupului Statelor impotriva Coruptiei GRECO), un grup din care Romania face parte. Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a comunicat oficial.

DOCUMENT Ministerul Justitiei a publicat raportul GRECO. Sectia Speciala o anomalie a cadrului institutional existent

Ministerul Justitiei a publicat marti ultimul raport al GRECO. Raportul critica in termeni duri Sectia speciala de investigare a infractiunilor din Justitie siarata ca decizia autoritatilor romane de a intari pozitia sectieieste in profunda contradictie cu recomandarea de desfiintare a acesteia din precedentul raport.

PSD revine la atacurile asupra oficialilor europeni. Iordache: Raportul GRECO este dovada modului partizan in care se fac evaluarile

Fostul ministru al Justitiei, Florin Iordache, ataca raportul GRECO publicat azi, despre care spune ca este evident eronat si ca documentul este dovada modului partizanat in care se fac evaluarile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )