Libnet.ro
UNICEF

01:05

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor discuta cererea DNA de a incuviinta arestarea lui Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam (VIDEO)

B1 B1,
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor discuta cererea DNA de a incuviinta arestarea lui Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam (VIDEO)

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor discuta cererea DNA de a incuviinta arestarea alesilor PSD, Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam, implicati in dosarul retrocedarilor ilegale. Hrebenciuc este acuzat ca ar fi u. continuă pe B1

Surse: Conducerea Camerei discuta cererea DNA de arestare in cazul lui Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam

Membrii Biroului permanent al Camerei Deputatilor se reunesc astazi, la ora 12. 00, pentru a discuta cererea Directiei Nationale Anticoruptie de incuviintare a arestarii preventive a deputatilor Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam, au declarat, pentru presa, surse din conducerea Camerei. Reuniunea Biroului Permanent a fost convocata dupa ce, vineri, Ministerul Justitiei a transmis Parlamentului cererea pentru arestarea celor doi deputati. Referatul prin care Directia Nationala Anticoruptie DNA) cere aviz pentru arestarea celor doi deputati a fost transmis procurorului general al Romaniei, de unde a ajuns la ministrul Justitiei, care l-a trimis Camerei Deputatilor.

Conducerea Camerei Deputatilor discuta sambata cererea DNA in cazul lui Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam

Membrii Biroului permanent al Camerei Deputatilor s-au reunit sambata, la ora 12. 00, pentru a discuta cererea Directiei Nationale Anticoruptie de incuviintare a arestarii preventive a deputatilor Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam, scrie Agerpres. Cei doi parlamentari sunt cercetati de procurorii anticoruptie in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri si terenuri.

Conducerea Camerei discuta cererea DNA de arestare in cazul lui Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam

Actualizare 12:51 Zgonea: Am sesizat Comisia juridica privind solicitarea de arestare a lui Hrebenciuc si Adam Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat astazi, dupa sedinta Biroului Permanent, ca a fost sesizata Comisia juridica privind solicitarea de arestare preventiva a lui Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam, un raspuns putand fi dat, teoretic, in trei zile, scriu surse din presa. Liderul deputatilor a admis faptul ca, la nivelul Comisiei juridice, poate fi depasit termenul de trei zile pentru prezentarea raportului in cazul solicitarii de incuviintare a arestarii, daca sunt cerute clarificari suplimentare de catre Ministerul Justitiei.

BP al Camerei se intruneste MAINE la ora 12 pentru a discuta cererea DNA de arestare a lui Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam

Cererea DNA de incuviintare a arestarii lui Viorel Hrebenciuc a ajuns la Camera Deputatilor .

Biroul Permanent al Camerei se reuneste sambata pentru cererea DNA privindu-i pe deputatii Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor se va reuni, sambata, la ora 12. 00, pentru a lua in discutie solicitarea DNA privind incuviintarea arestarii preventive a deputatilor Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam, au precizat, vineri, pentru Mediafax, surse parlamentare.

UPDATE Valeriu Zgonea: Am sesizat Comisia juridica privind solicitarea de arestare a deputatilor Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, sambata, la finalul sedintei Biroului Permanent ca a fost sesizata Comisia juridica in legatura cu solicitarea de arestare preventiva a deputatilor Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam, in cazul carora teoretic se poate da un raspuns in trei zile.

Cererea privind arestarea lui Hrebenciuc si Adam a ajuns la Camera Deputatilor. Biroul Permanent se reuneste astazi

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor se va reuni, sambata, la ora 12. 00, pentru a lua in discutie solicitarea DNA privind incuviintarea arestarii preventive a deputatilor Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam, au precizat, pentru Mediafax, surse parlamentare.

Cererea privind arestarea lui Hrebenciuc si Adam a ajuns la Camera Deputatilor. Zgonea: Comisia juridica are trei zile sa dea un raport. Nu stiu cum voi vota

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor s-a reunit, sambata, la ora 12. 00, pentru a lua in discutie solicitarea DNA privind incuviintarea arestarii preventive a deputatilor Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam. Conducerea Camerei a trimis solicitarea catre Comisia Juridica.

DNA cere aviz pentru arestarea deputatilor PSD Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam. Camera se reuneste sambata pentru solicitarea DNA

Update 20. 10- Biroul Permanent al Camerei Deputatilor se va reuni, sambata, la ora 12. 00, pentru a lua in discutie solicitarea DNA privind incuviintarea arestarii preventive a deputatilor Viorel.

Victor Ponta, intrebat cum va vota, ca deputat, cererea DNA privind arestarile: Eu ma ocup cu Guvernul

Premierul Victor Ponta a afirmat, vineri, la Arad, intrebat fiind cum va vota, in calitate de deputat, cererea prin care DNA solicita avizul pentru arestarea lui Viorel Hrebenciuc si a lui Ioan Adam in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, ca el se ocupa cu Guvernul, potrivit Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )