Libnet.ro
UNICEF

20:45

Biroul Permanent National al PNL a validat candidatii la alegerile locale. Daniel Stefan Dragulin, la Primarie

Adevărul Adevărul,
Biroul Permanent National al PNL a validat candidatii la alegerile locale. Daniel Stefan Dragulin, la Primarie

Biroul Permanent NationalBPN) al PNL, reunit luni a validat candidatii la alegerile locale in toate judetele si in Bucuresti, printre care si Calarasi. Este vorba despre Daniel Stefan Dragulin, actulul edil al municipiului, pentru Primaria Calarasi si Valentin Barbu pentru Consiliul Judetean. continuă pe Adevărul

Biroul Permanent National al PNL se reuneste luni pentru a decide candidatii la alegerile locale

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat la inceputul acestei saptamani ca a fost convocat BPN pentru luni, tema principala fiind aceea de a decide candidatii la alegerile locale, iar la sedinta sunt invitati sa participe candidatii liberali la functiile de presedinti de consilii judetene si de primari ai municipiilor resedinta de judet.

Un profesor si un cantaret de muzica populara, candidatii cu care PNL vrea sa castige alegerile locale in Salaj

Liberalii spera ca prin cei doi candidati, personane foarte cunoscute in municipiu, dar si in judet, sa recastige fotoliul de primar, respectiv sa reuseasca sa il preia pe cel de presedintele al Consiliului Judetean, ocupat din 2004 de social-democratul Tiberiu Marc.

Liderii a cinci grupari politice din Galati au incheiat un pact de neagresiune pentru alegerile locale

Ei sustin ca au stabilit o serie de principii precise legate de desemnarea candidatilor proprii, declara ca studiaza oportunitatea sustinerii unui candidat comun la Primaria Galati si cer celorlalte partide din opozitie mai exact USR si PNL) un armistitiu.

Ludovic Orban: Cum sa amanam alegerile locale cand nu am stabilit data? Ce spune premierul interimar despre anticipate

Ludovic Orban, premierul interimar al Romaniei, a vorbit luni despre eventuala amanare a alegerilor locale. Cum sa le amanam cand nu am stabilit data?, a spus el, potrivit Digi24.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )