Libnet.ro
UNICEF

12:30

Biroul Politic Central al ALDE a aprobat lista pentru europarlamentare. Cine se afla pe primele locuri

Antena3 Antena3,
Biroul Politic Central al ALDE a aprobat lista pentru europarlamentare. Cine se afla pe primele locuri

Biroul Politic Central al ALDE a aprobat, in sedinta de miercuri, lista pentru europarlamentare, primii fiind europarlamentarii Norica Nicolai si Renate Weber - locurile 1 si 3 - si fostul presedinte al AEP. continuă pe Antena3

VICTOR PONTA: Corina Cretu va deschide lista pentru europarlamentare a Partidului Pro Romania

Comisarul european pentru Politica Regionala, Corina Cretu, va deschide lista pentru alegerile europarlamentare a partidului Pro Romania, a anuntat astazi, la Fagaras, liderul formatiunii, Victor Ponta.

ALDE - pe liste separate la europarlamentare

Biroul Politic Central al ALDE a aprobat, in sedinta de astazi, lista pentru europarlamentare, primii fiind europarlamentarii Norica Nicolai si Renate Weber - locurile 1 si 3 - si fostul presedinte al AEP Daniel Barbu, pe locul 2.

PSD si face strategia pentru europarlamentare. Social-democratii care s-au nscris n cursa interna pentru un loc pe lista

Liderii PSD se reunesc luni, la Palatul Parlamentului, in sedinta a Biroului Permanent National. Potrivit unor surse social-democrate, acestia ar urma sa discute despre pregatirile pentru alegerile europarlamentare, care vor avea loc la sfarsitul lunii mai.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )