Libnet.ro
UNICEF

10:30

BIS: Bancile centrale - mai bine sa se obisnuiasca cu inflatia scazuta decat sa alimenteze datoriile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BIS: Bancile centrale - mai bine sa se obisnuiasca cu inflatia scazuta decat sa alimenteze datoriile

Bancile centrale ar trebui sa invete sa convietuiasca cu ratele scazute ale inflatiei, care se situeaza in mod persistent sub tintele lor, decat sa alimenteze datoriile prin cresterea agresiva a politicilor de stimulare, potrivit Bancii Reglementelor Internationale BIS). continuă pe Ziarul Bursa

TOP 2016: Care este orasul din lume in care se traieste cel mai bine

Un top anual al oraselor,in care se iau in considerare criterii precum transportul, pretul chiriei, sustenabilitatea si cultura, arata care este orasul in care se traieste cel mai bine,.

Cand e cel mai bine sa mananci bananele?

Te-ai intrebat vreodata cand este cel mai bine sa mananci o banana? Care este momentul in care poti beneficia din plin de toti nutrientii dintr-o banana? Ai observat, probabil, ca o banana foarte coapta este si.

Adevarul Live: Horia Virlan, din culisele noului sezon Mama mea gateste mai bine

Interviu Horia Virlan. Horia Virlan 52 de ani) a vorbit la Adevarul Live despre al treilea sezon al show-ului Mama mea gateste mai bine, dar si pentru a impartasi secrete din bucatarie.

Horia Moculescu, dezamagit ca Laura Bretan a fost invinsa in finala Americas Got Talent: Manelistii canta mai bine decat castigatoarea

Compozitorul Horia Moculescu s-a declara dezamagit de faptul ca Laura Bretan a fost invinsa in finala Americas Got Talent de Grace Vanderwaal. Cel putin 20 de manelisti canta mai.

Este fericit la acest club. Neymar a refuzat o oferta URIASA, care l-ar fi transformat in cel mai bine platit jucator. Fotbalistul a preferat sa ramana la FC Barcelona

Neymar, brazilianul care joaca la FC Barcelona, a refuzat cea mai buna oferta propusa pana acum unui fotbalist, de a juca pentru Paris Saint-Germain. Informatia a fost dezvaluita de catre impresarul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )