Libnet.ro
UNICEF

16:30

De ce Biserica binecuvanteaza armele si Armata

Adevărul Adevărul,
De ce Biserica binecuvanteaza armele si Armata

Inventatorul celei mai folosite arme din lume, Mihail Kalasnikov, s-a convertit la Ortodoxie cu doar 3 ani inainte de a pleca la Domnul. Printre framantarile nasterii de sus s-a aflat si durerosul gand ca arma inventata de el a folosit la uciderea a milioane de oameni. Patriarhia Rusa a explicat insa ca arma isi are rostul ei. Apare o posibila dilema: De ce Biserica binecuvanteaza armele si armata?, scrie preotul Eugen Tanasescu, pe blogul sau de pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

De ce Biserica binecuvanteaza kalasnikov-ul?

Inventatorul celei mai folosite arme din lume, Mihail Kalasnikov, s-a convertit la Ortodoxie cu doar 3 ani inainte de a pleca la Domnul. Printre framantarile nasterii de sus s-a aflat si durerosul gand ca arma inventata de el a folosit la uciderea a milioane de oameni. Patriarhia Rusa a explicat insa ca arma isi are rostul ei. Apare o posibila dilema: De ce Biserica binecuvanteaza armele si armata?.

Povestea celei mai vechi statui a lui Eminescu din Romania. Mana muzei a fost furata de 26 de ori

La 16 octombrie 1911, in Parcul municipal din Galati, s-a dezvelit prima statuie din tara a poetului Mihai Eminescu, opera in marmura a sculptorului Frederic Storck. Festivitatea dezvelirii monumentului a fost o sarbatoare de mari proportii pentru orasul de la Dunare. in cei peste 100 de ani de existenta, statuia a fost mutata de mai multe ori, fiind chiar si deteriorata.

SINTEZA ZILEI. Noi dezvaluiri in cazul lui Mhai Moldoveanu, victima celei mai mari erori judiciare din istoria Romaniei

In cadrul editiei de luni a emisiunii Sinteza zilei au fost prezentate noi dezvaluiri in cazul lui Mhai Moldoveanu, victima cele mai mari erori judiciare din istoria Romaniei. in anii 90, Mihai Moldoveanu a fost.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )