Libnet.ro
UNICEF

09:01

Biserica Sfantului Mormant din Ierusalim ramane inchisa din cauza epidemiei de coronavirus

România Liberă România Liberă,
Biserica Sfantului Mormant din Ierusalim ramane inchisa din cauza epidemiei de coronavirus

Biserica Sfantului Mormant, care urma sa fie deschisa duminica, 24 mai, a ramas inchisa, ca masura d. continuă pe România Liberă

Biserica Sfantului Mormant din Ierusalim, redeschisa

Biserica Sfantului Mormant din Ierusalim si-a redeschide portile duminica, dupa doua luni de inchidere in contextul pandemiei provocate de noul coronavirus, au anuntat sambata responsabilii locului sfant.

Biserica Sfantului Mormant din Ierusalim se redeschide duminica

Biserica Sfantului Mormant din Ierusalim isi va redeschide portile duminica, dupa doua luni de inchidere in contextul pandemiei provocate de noul coronavirus, au anuntat sambata responsabilii locului sfant, scrie agentia AFP.

Biserica Sfantului Mormant din Ierusalim isi redeschide portile pentru credinciosi. Ce reguli trebuie respectate

Biserica Sfantului Mormant din Ierusalim isi va redeschide portile duminica, dupa doua luni de inchidere in contextul pandemiei provocate de noul coronavirus, au anuntat sambata responsabilii locului sfant, relateaza agentia AFP.

Biserica Sfantului Mormant din Ierusalim se redeschide dupa doua luni

Biserica Sfantului Mormant a fost inchisa la data de 25 martie, cu putin timp inainte de sarbatorile pascale, in contextul masurilor fara precedent impuse pentru limitarea raspandirii epidemiei de coronavirus in Israel si teritoriile palestiniene.

Coronavirus in lume: Ministrul francez al sanatatii cere revizuirea folosirii hidroxiclorochinei pentru tratarea pacientilor COVID-19 Spania redeschide granitele pentru turisti, din iulie

Numarul cazurilor de coronavirus in lume a depast, sambata dimineata, 5,36 milioane, iar cel al deceselor asociate cu Covid-19 a depasit pragul de 342. 000, in conditiile in care peste 2,1 milioane de persoane infectate cu Sars-Cov-2 au fost declarate vindecate, potrivit centralizarii de pe Worldometers. ---------------20:24 Cel putin 40 de persoane infectate cu noul coronavirus in timpul unei slujbe religioase in Germania20:05 Ministrul francez al sanatatii cere revizuirea folosirii hidroxiclorochinei pentru tratarea pacientilor COVID-1918:48 Coronavirus in Marea Britanie: Numarul mortilor ajunge la 36. Un copil de 12 ani, printre decedati18:06 Biserica Sfantului Mormant din Ierusalim se redeschide duminica16:46 Spania redeschide granitele pentru turisti, din iulie16:05 Proteste in Spania impotriva masurilor de restrictie: Coloane de masini si motociclete strabat Madridul.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )