Libnet.ro
UNICEF

17:31

Bisericile de lemn din Romania, pe lista celor mai amenintate situri culturale din Europa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bisericile de lemn din Romania, pe lista celor mai amenintate situri culturale din Europa

Bisericile de lemn din sudul Transilvaniei si din nordul Olteniei au fost incluse pe lista celor mai amenintate situri culturale din Europa, duminica, in timpul Congresului mostenirii culturale, dedicat conservarii patrimoniului, care a avut loc la. continuă pe Wall-Street Ro

Bisericile de lemn din Romania au fost incluse pe lista celor mai amenintate situri culturale din Europa

Bisericile de lemn din sudul Transilvaniei si din nordul Olteniei au fost incluse pe lista celor mai amenintate situri culturale din Europa, duminica, in timpul Congresului mostenirii culturale, dedicat conservarii.

Bisericile de lemn din sudul Transilvaniei si nordul Olteniei sunt printre cele mai periclitate 7 monumente din Europa

Echipamentul istoric de tehnica de scena pentru Teatrul Bourla din Antwerp, Belgia, imprejurimile istorice ale Dolcho si Apozari, din Kastoria, Grecia, citadela din Alessandria, Italia, clopotele Palatului National Mafra, Portugalia, bisericile de lemn din sudul Transilvaniei si nordul Olteniei, Romania,Colour Row Settlement din Chernyakhovsk, Rusia si Sinagoga din Subotica, Serbia au fost selectate ca fiind cele mai amenintate 7 simboluri ale patromionului din Europa in 2014, potrivit unui comunicat transmis redactiei de Fundatia Pro Patrimonio.

Bisericile de lemn din Transilvania si Oltenia, printre cele mai periclitate monumente

Bisericile de lemn din sudul Transilvaniei si nordul Olteniei se numara, in acest an, printre cele mai periclitate sapte monumente din Europa, potrivit unui anunt facut ieri de Europa Nostra principala organizatie europeana de patrimoniu) si Institutul Bancii Europene de Investitii BEI), intr-un eveniment public din Viena, care gazduieste Congresul Patrimoniului European din acest an, informeaza un comunicat al Fundatiei Pro Patrimonio.

Google Play este acum disponibil pentru dezvoltatorii din Romania

Google Play este acum disponibil pentru dezvoltatorii din Romania care doresc sa ofere aplicatii contra cost pe platforma Android. Aceasta este o veste buna pentru dezvoltatorii de aplicatii Android, acestia avand acum posibilitatea de a monetiza aplicatiile pe care le lanseaza in Google Play. Romania intra astfel pe lista celor 45 de tari care permit folosirea acestui serviciu, iar dezvoltatorii se pot adresa publicului din 130 de tari, cu aplicatii in limba engleza. Aplicarea pentru vanzarea aplicatiilor se poate face [].

Dezvoltatorii romani pot vinde acum aplicatii Google Play direct din Romania

Dezvoltatorii romani pot vinde de la 1 mai aplicatii pentru Android prin magazinul online Google Play direct din Romania si vor putea incasa veniturile in lei, dupa ce Google a adaugat Romania, alaturi de alte sapte state, pe lista tarilor din care pot fi deschise conturi Google Play Merchant. Pana la 1 mai, dezvoltatorii romani aveau posibilitatea sa ofere utilizatorilor doar aplicatii Android gratuite, iar pentru vanzare era necesara deschiderea de firme si conturi Google Play Merchant in tarile in care compania americana furniza acest serviciu, informeaza Mediafax.

Ieseanca Doina Cepalis a fost inclusa in topul Forbes al celor mai influente femei din Romania

Topul Forbes al celor mai influente femei din Romania o include in editia 2014 si pe ieseanca Doina Cepalis, proprietara firmei Te-Rox Prod.

SIBIU, inclus intr-un top al celor mai fermecatoare orase din Europa

Orasul Sibiu din Romania se numara printre cele mai fermecatoare orase din Europa, care trebuie vizitate cat mai repede posibil, potrivit site-ului american huffingtonpost. com. Jurnalistii de.

Orasul Sibiu, inclus intr-un top al celor mai fermecatoare orase din Europa

Orasul Sibiu din Romania se numara printre cele mai fermecatoare orase din Europa, care trebuie vizitate cat mai repede posibil, potrivit site-ului american huffingtonpost. com .

Orasul Sibiu, inclus intr-un top al celor mai fermecatoare orase din Europa

Orasul Sibiu din Romania se numara printre cele mai fermecatoare orase din Europa, care trebuie vizitate cat mai repede posibil, potrivit site-ului american huffingtonpost. com.

Dezvoltatorii romani pot vinde acum aplicatii Google Play Store direct din Romania

Dezvoltatorii romani pot vinde acum aplicatii pentru Android prin magazinul online Google Play direct din Romania si vor putea incasa veniturile in lei, dupa ce Google a adaugat Romania, alaturi de alte sapte state, pe lista tarilor din care pot fi.

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )