Libnet.ro
UNICEF

00:07

Bistrita-Nasaud: Peste 200 de persoane prezente la la Marsul pentru viata

România Liberă România Liberă,
Bistrita-Nasaud: Peste 200 de persoane prezente la la Marsul pentru viata

Peste 200 de persoane, in cea mai mare parte copii si adolescenti, s-au adunat, sambata dupa-amiaza,. continuă pe România Liberă

VIDEO Cluj-Napoca: 2.000 de persoane la Marsul pentru Viata. Printre participanti - mitropolitul Andrei Andreicut si episcopul Florentin Crihalmeanu

Aproximativ 2. 000 de persoane au participat, sambata, la Cluj-Napoca, la o manifestatie pentru viata si impotriva avorturilor, intitulata Marsul pentru Viata, transmite Agerpres. Printre participanti s-au numarat mitropolitul ortodox al Clujului, Andrei Andreicut, si episcopul greco-catolic de Cluj-Gherla, Florentin Crihalmeanu, precum si reprezentanti ai altor culte.

VIDEO Cluj: 2.000 de persoane la Marsul pentru Viata. Printre participanti - mitropolitul Andrei Andreicut si episcopul Florentin Crihalmeanu

Aproximativ 2. 000 de persoane au participat, sambata, la Cluj-Napoca, la o manifestatie pentru viata si impotriva avorturilor, intitulata Marsul pentru Viata. Printre participanti s-au numarat mitropolitul ortodox al Clujului, Andrei Andreicut, si episcopul greco-catolic de Cluj-Gherla, Florentin Crihalmeanu, precum si reprezentanti ai altor culte. Marsuri ale vietii au avut loc sambata si in Bucuresti si alte orase din tara: mesaje anti-avort si in favoarea familiei traditionale.

Marsul pentru viata 2018 in Capitala. Restrictii de circulatie

Evenimentul Marsul pentru viata 2018 are loc sambata, pe traseul Piata Unirii pana in Parcul Tin.

Cluj-Napoca: Marsul pentru Viata, sustinut de 2.000 de persoane

Aproximativ 2. 000 de persoane au participat, sambata, la o manifestatie pentru viata si impotriva av.

Peste 200 de sportivi din 32 de tari, nscrisi la CE de haltere, care va debuta luni, la Bucuresti

Peste 200 de sportivi din 32 de tari vor participa la Campionatul European de haltere, gazduit de Bucuresti, in perioada 26 martie - 1 aprilie, informeaza news. ro. Alocata in prima faza Albaniei, gazduirea Campionatului European din 2018 a revenit Romaniei dupa ce Tirana a declinat organizarea din cauza unor probleme administrative.

Peste 200 de mineri de la Cariera Lupoaia, in Gorj, au refuzat sa intre in schimb

Peste 200 de mineri de la Cariera Lupoaia au refuzat sa intre in schimbul I miercuri dimineata, acestia adunandu-se in sala de apel a unitatii in semn de nemultumire fata de diferentele salariale existente la nivelul Complexului Energetic Oltenia CEO), anunta Agerpres.

Peste 120 persoane prinse in flagrant delict de catre politisti, in ultimele 24 de ore

Peste 120 persoane au fost surprinse in flagrant delict de catre politisti, in ultimele 24 de ore, cand au fost constatate 650 de infractiuni si aplicate peste 7. 000 de sanctiuni contraventionale, conform Politiei Romane, informeaza news. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )