Libnet.ro
UNICEF

14:30

Bistrita-Nasaud: Tanarul de 16 ani care a provocat trei accidente pe DN17 a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Hotnews Hotnews,
 Bistrita-Nasaud: Tanarul de 16 ani care a provocat trei accidente pe DN17 a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Tanarul de 16 ani din judetul Bistrita-Nasaud care vineri seara s-a urcat baut la volanul unei camionete si a accidentat sase pietoni de-a lungul DN 17 a primit, duminica, mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

O fata de 16 ani ranita de adolescentul care a provocat trei accidente grave in Bistrita-Nasaud a murit

O fata de 16 ani ranita intr-unul dintre cele trei accidente provocate vineri seara de un adolescent baut in Bistrita-Nasaud a murit azi-nopate, la spital, scrie News. ro.

UPDATE Bistrita-Nasaud: Un adolescent a fost retinut, dupa ce a provocat trei accidente rutiere in care a ranit cinci copii si un adult

Sase pietoni au fost accidentati, in mai putin de o ora, in trei accidente produse pe DN 17, pe Valea Bargaului din judetul Bistrita-Nasaud, doi dintre acestia fiind in stare critica, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU), citat de Agerpres.

Alcoolemia uriasa descoperita de medici la adolescentul de 16 ani care a furat camioneta parintilor si a ucis o tanara

Un tanar de 16 ani a luat camioneta parintilor si a lovit trei grupuri de copii, omorand o adolescenta de 16 ani. Acesta bause inainte de a se urca la volan, ajungand in coma alcoolica la spital. Oamenii legii au avut un soc cand au vazut ce alcoolemie avea tanarul.

Mesajele cutremuratoare ale apropiatilor fetei de 16 ani, care a murit in tragicul accident din Bistrita: Chipul tau bland a ramas in imaginea mea

Moartea Larisei a asternut pe obrajii oamenilor lacrimi grele! Acestia i-au scris pe retelele de socializare mesaje emotionante de ramas bun. Moartea Larisei Bozga i-a cutremurat atat pe cei apropiati,.

Povestea tragica a adolescentei de 16 ani care a fost spulberata cu o camioneta de un tanar in coma alcoolica, de aceeasi varsta

Vineri seara, o iesire la biserica s-a terminat tragic pentru o adolescenta de 16 ani din localitatea bistriteana Tureac. Aceasta a fost spulberata cu o camioneta de un tanar de aceeasi varsta, care a baut pana a intrat in coma alcoolica. Adolescenta mergea spre casa alaturi de o vecina, dupa o seara de rugaciune.

Povestea adolescentei de 16 ani care a fost spulberata cu o camioneta de un tanar in coma alcoolica

Vineri seara, o iesire la biserica s-a terminat tragic pentru o adolescenta de 16 ani din localitatea bistriteana Tureac. Aceasta a fost spulberata cu o camioneta de un tanar de aceeasi varsta, care a baut pana a intrat in coma alcoolica. Adolescenta mergea spre casa alaturi de o vecina, dupa o seara de rugaciune.

Povestea tragica a adolescentei de 16 ani care a fost spulberata cu o camioneta de un tanar in coma alcoolica

Un drum la biserica din localitate s-a terminat tragic pentru o adolescenta de 16 ani din comuna bistriteana Tureac. Tanara a fost spulberata cu o camioneta de un tanar de aceeasi varsta, care a baut pana la coma alcoolica. Adolescenta mergea spre casa alaturi de o vecina, dupa o seara de rugaciune.

Un adolescent aproape de coma alcoolica a luat in plin cu o camioneta trei grupuri de copii in doar cateva minute. O fata de 16 ani a murit

Vineri seara, un adolescent de 16 ani care consumase alcool si a furat camioneta parintilor a luat in plin trei grupuri de copii care se deplasau pe marginea drumului national 17. Acesta a fost gasit de catre politisti in coma alcoolica si a fost cu greu trezit in cursul noptii. Tot in cursul noptii, una dintre victimele sale a murit.

Trei accidente provocate de un sofer din Bistrita-Nasaud. Sase pietoni au fost loviti

In mai putin de o ora, sase pietoni au fost loviti de un sofer, in trei accidente produse pe DN 17, pe Valea Bargaului din judetul Bistrita-Nasaud. Doi dintre acestia sunt in stare.

Un sofer a lovit sase pietoni, in trei accidente provocate in mai putin de o ora

Sase pietoni au fost accidentati, in mai putin de o ora, in trei accidente produse pe DN 17, pe Valea Bargaului din judetul Bistrita-Nasaud, doi dintre acestia fiind in stare critica,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )