Libnet.ro
UNICEF

23:45

Bitcoin consuma mai multa energie electrica decat Argentina

B1 B1,
Bitcoin consuma mai multa energie electrica decat Argentina

O analiza a cercetatorilor de la Universitatea Cambridge sugereaza ca Bitcoin utilizeaza mai multa energie electrica intr-un an decat intregul stat Argentina. Industria de creare a criptomonedelor consuma. continuă pe B1

Bitcoin consuma mai multa energie electrica decat Argentina

O analiza a cercetatorilor de la Universitatea Cambridge sugereaza ca Bitcoin utilizeaza mai multa energie electrica intr-un an decat intregul stat Argentina. Industria de creare a criptomonedelor consuma.

Minarea bitcoin consuma mai multa electricitate decat Olanda

Bitcoin utilizeaza mai multa energie electrica anual decat intreaga Olanda, sugereaza o analiza a Universitatii Cambridge citata de BBC si Mediafax.

Bitcoin, consum urias de energie electrica: mai mult decat o tara cu 44 milioane locuitori

Bitcoin are in spate o tehnologie extrem de atractiva pentru cei care investesc in cea mai cunoscuta moneda virtuala. Doar ca intreaga tehnologie este energofaga. Bitcoin e cea mai.

Racordurile la energie electrica si gaze naturale vor fi gratuite. Virgil Popescu: Acest racord nu mai este platit de la conducta pana la poarta

Ministerul Energiei a anuntat ca racordurile la energie electrica si gaze naturale vor fi gratuite. Astfel, populatia ar urma sa nu mai de la retea pana la limita de proprietate, obligatia de plata fiind.

Ministrul Energiei: Racordurile la energie electrica si la gaze naturale, gratuite de la conducta din strada pana la limita de proprietate

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, anunta ca populatia nu mai este obligata sa suporte cheltuiala pentru racordurile la retelele de gaze naturale si energie electrica de la retea pana la limita de proprietate, obligatia in acest sens fiind valabila doar pentru racordul de la limita de proprietate. Masurile sunt prevazute intr-o lege aprobata si promulgata la finalul anului trecut.

Controale la furnizorii de energie electrica. Ce verifica ANRE

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei efectueaza o serie de controale la furnizorii de energie electrica, in contextul liberalizarii pietei de energie electrica.

Ministrul Energiei vrea modificarea ordinului ANRE prin care se fac regularizarile la energie electrica, dupa ce a primit o factura de 972 de lei la electricitate pentru un imobil in care nu locuieste nimeni

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, sustine ca ordinul ANRE care reglementeaza cum se fac estimarile de catre distribuitorii de energie electrica trebuie modificat, dupa ce a povestit ca a primit o factura la curentul electric de 972 de lei la un imobil al sau unde nu locuieste nimeni, in conditiile in care estimeaza un consum real in valoare de cateva zeci de lei.

ANRE deruleaza actiuni de control la furnizorii de energie electrica, dupa scandalul privind liberalizarea pietei energiei

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) va demara verificari la furnizorii de energie electrica, pentru a cerceta daca sunt respectate prevederile care vizeaza liberalizarea pietei.

MINISTRUL EDUCATIEI: Parintii sa aiba un pic mai multa atentie la trimiterea elevilor in colectivitate

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, recomanda parintilor un pic mai multa atentie la starea de sanatate a copiilor atunci cand ii duc la scoala, afirmatie facuta in contextul in care au fost inregistrate cateva cazuri de imbolnaviri cu COVID in unitatile de invatamant din Capitala de la redeschiderea cursurilor in format fizic.

Ministrul Educatiei, dupa aparitia primelor cazuri de COVID in scoli: Parintii sa aiba mai multa atentie cand isi trimit copiii in colectivitate Nu, lucrurile nu scapa de sub control

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, sustine, in contextul confirmarii primelor cazuri de COVID-19 in scoli, ca aceste probleme apar tocmai din cauza unei anumite lipse de responsabilitate din partea parintilor, care ar trebui sa fie un pic mai atenti atunci cand isi trimit copiii in colectivitate. El a mai spus ca, luand in considerare perioada de incubatie, sursa infectarii nu a fost scoala.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )