Libnet.ro
UNICEF

07:45

Bitcoin a depasit pentru prima oara 50.000 de dolari pe unitate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bitcoin a depasit pentru prima oara 50.000 de dolari pe unitate

Bitcoin a depasit, ieri, pentru prima oara, nivelul de 50. 000 de dolari, continuand cresterea declansata de interesul unor companii majore pentru utilizarea celei mai valoroase criptomonede din lume, transmite CNBC. continuă pe Ziarul Bursa

Bitcoin a depasit pentru prima oara 50.000 de dolari pe unitate, pe masura ce companiile majore intra in cripto

Pretul Bitcoin a depasit, marti, pentru prima oara in istorie peste 50. 000 de dolari, continuandu-si cresterea declansata de interesul unor companii majore pentru utilizarea celei mai valoroase criptomonede di.

Bitcoin a atins duminica un nou record, apropiat de 50.000 de dolari pe unitate

Bitcoin a atins duminica un nou nivel record, apropiat de 50. 000 de dolari, continuand avansul sustinut de adoptatea pe scara tot mai larga, pe Wall Street si de catre companii mari, a celui mai valoroase criptomonede din lume, transmite Reuters.

Rusii anunta ca au deschis una dintre portile iadului: Paleovirusurile, studiate pentru prima oara in laborator!

Nu este o metafora si mi-as fi dorit sa fie un fake-news. Nici una, nici alta. Stirea are de ce sa produca fiori, pentru ca baga direct omenirea intr-un teritoriu neexplorat, fara ca nimeni sa poata garanta ca au fost inventate conditiile de securitate extrema care sa impermealizeze total laboratoarele unde se lucreaza cu virusurile cele mai periculoase, scrie Cristian Unteanu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Prima veste buna despre coronavirus, confirmata: ce s-a intamplat cu cazurile depistate in 2021

Pentru prima oara de la inceputul pandemiei de Covid-19, Organizatia Mondiala a Sanatatii a venit cu o veste buna legata de raspandirea infectiilor in randul populatiei. in ultimele.

Galati: 5 milioane de lei, pentru prima gradinita construita dupa 1990

Dupa mai bine de 20 de ani in care nu a fost construita nicio gradinita in municipiul Galati, autoritatile anunta startul unui proiect ambtios si extrem de util pentru comunitate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )