Libnet.ro
UNICEF

07:00

BitDefender: Un nou val de mesaje ce contin un virus bancar vizeaza clientii bancilor din Romania

Hotnews Hotnews,
 BitDefender: Un nou val de mesaje ce contin un virus bancar vizeaza clientii bancilor din Romania

Un nou val de mesaje ce contin virusul bancar Dyre vizeaza clienti ai institutiilor financiare din mai multe tari, printre care si Romania, informeaza specialistii Bitdefender. Odata instalat, virusul fura datele de autentificare la serviciile de e-banking. Bancile locale vizate au o cota de piata cumulata de circa 40%. continuă pe Hotnews

Un nou val de mesaje ce contin un virus bancar vizeaza clientii bancilor din Romania

Un nou val de mesaje ce contin virusul bancar Dyre vizeaza clienti ai institutiilor financiare din mai multe tari, printre care si Romania, informeaza specialistii Bitdefender. Odata instalat, virusul fura datele de autentificare la serviciile de.

Un singur email te poate lasa fara bani in contul bancar. Virusul care ii afecteaza si pe romani

Un nou val de mesaje ce contin virusul bancar Dyre vizeaza clienti ai institutiilor financiare din mai multe tari, printre care si Romania, informeaza specialistii Bitdefender, potrivit unui comunicat remis Playtech. Odata instalat, virusul fura datele de autentificare la serviciile de e-banking. Bancile locale vizate au o cota de piata cumulata de circa 40%. Utilizatorii [] Un singur email te poate lasa fara bani in contul bancar. Virusul care ii afecteaza si pe romani Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )