Libnet.ro
UNICEF

17:00

Black Friday 2013: cele mai bune oferte de care poti profita de Vinerea neagra traditionala

Adevărul Adevărul,
Black Friday 2013: cele mai bune oferte de care poti profita de Vinerea neagra traditionala

Black Friday in stil american a debutat. Magazinele sunt mai putine, ofertele mai putine, dar noi am cules cateva dintre ele si vi le prezentam mai jos. Daca vreti sa investiti niste bani, aici ar fi cazul. continuă pe Adevărul

RAPORT Cele mai bune scoli de business din lume pentru cei care vor un MBA

Harvard, Stanford, INSEAD Franta si Singapore) si London Business School au fost cotate de angajatorii din lume drept cele mai bune scoli care ofera MBA-uri, arata raportul QS Global 200 Business Schools, lansat marti.

Vine, vine, vine Black Friday 2013, din nou!

Astazi ne intalnim din nou cu un articol din seria Black Friday. De ce? Pentru ca este Black Friday 2013 iar Sunteti la fel de confuzi ca mine? Ei bine, e momentul pentru o lamurire. Black Friday 2013 2! Anul acesta, fenomenul Black Friday a avut loc pe 22 noiembrie. Sau, mai bine zis, pe 22, 23, 24 noiembrie, la majoritatea magazinelor. La altele, se intinde pana pe 29 noiembrie. Ei bine, majoritatea, cei care au sarbatorit Black Friday 2013 [].

Black Friday 2013: tablete, telefoane si gadgeturi interesante. Reducerile nu sunt impresionante

Black Friday 2013, runda a doua a venit la mai multe magazine online care au afisat reduceri. Desi nu sunt impresionante, unele telefoane si tablete sunt de urmarit.

Black Friday 2013: Runda a doua incepe la noapte. Magazinele participante promit noi reduceri

Black Friday 2013 continua anul acesta cu o noua serie de reduceri pe 29 noiembrie. Exista si magazine online care au facut deja acest lucru, dar si unele care debuteaza acum.

Black Friday 2013 la MarketOnline: 10.000 de comenzi. Tabletele si televizoarele, vedetele zilei

De Black Friday 2013, MarketOnline a inregistrat vanzari de peste 8 milioane de lei, cu peste 10. 000 de comenzi de produse din categoriile televizoare, tablete si produse electronice.

TOP Cele mai bune 10 MBA-uri din lume in functie de specializari

Harvard ocupa primul loc in cinci specializari MBA studiate in cele mai bune scoli de business din lume, iar alte cinci universitati sunt in TOP 10 MBA la alte cinci specializari: INSEAD, Kellogg, MIT Sloan, Stanford si Wharton.

Viktor Ianukovici: Ucraina va astepta cele mai bune conditii pentru asocierea cu UE/ Premierul ucrainean: Pregatirile pentru un acord continua

Ucraina va astepta cele mai bune conditii pentru semnarea acordului de asociere cu UE, a anuntat marti seara presedintele ucrainean, Viktor Ianukovici, potrivit AFP. Aceasta declaratie a venit dupa ce premierul ucrainean Mikola Azarov a recunoscut marti, pentru prima data, ca Rusia a descurajat Kievul de la semnarea acordului cu UE. Miercuri, Azarov a afirmat ca pregatirile pentru un Acord de Asociere cu UE continua.

Viktor Ianukovici: Ucraina asteapta cele mai bune conditii pentru semnarea unui acord cu UE

Ucraina va astepta cele mai bune conditii pentru eventuala semnare a unui acord de asociere cu Uniunea Europeana, a anuntat, marti, presedintele Viktor Ianukovici, citat de AFP. Vom astepta un.

Ucraina asteapta cele mai bune conditii pentru semnarea unui acord cu UE

Ucraina va astepta cele mai bune conditii pentru eventuala semnare a unui acord de asociere cu Uniunea Europeana, a anuntat presedintele ucrainean Viktor Ianukovici.

Viktor Ianukovici: Ucraina asteapta cele mai bune conditii pentru semnarea unui acord cu UE.

Presedintele Viktor Ianukovici a declarat, marti, ca Ucraina va astepta cele mai bune conditii pentru eventuala semnare a unui acord de asociere cu Uniunea Europeana, transmite Mediafax. Vom astepta un nivel confortabil pentru noi, pentru interesele noastre; atunci cand ne vom putea pune de acord asupra unor conditii normale, vom putea vorbi de semnarea acestui document, a declarat Ianukovici intr-o interventie televizata. Citeste si: Ianukovici spulbera visul european al ucrainenilor .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1938 seconds )