Libnet.ro
UNICEF

01:05

Black Friday 2013: vinerea neagra devine o saptamana intreaga la Koyos

Adevărul Adevărul,
Black Friday 2013: vinerea neagra devine o saptamana intreaga la Koyos

Promotiile de Black Friday vor incepe la Koyos. ro pe 22 noiembrie si vor continua pana pe 29 noiembrie 2013. Este al patrulea an consecutiv in care site-ul de comert online organizeaza evenimentul de Black Friday, iar in acest an site-ul online investeste de patru ori mai mult in stocuri. continuă pe Adevărul

Black Friday 2013: Sfaturi pentru cumparaturi reusite de Vinerea Neagra

Black Friday 2013 va fi organizat anul acesta si pe 22, dar si pe 29 noiembrie. Black Friday aduce reduceri mari in magazine. Va oferim ghidul nostru pentru cumparaturi rationale de Vinerea Neagra.

BLACK FRIDAY 2013. EvoMag si Watchshop intra si ele mai devreme in cursa reducerilor.

Alti doi retaileri online au anuntat ca vor organiza evenimentul de shopping pe 22 noiembrie: EvoMag si WatchShop, dupa ce eMag si Flanco au anuntat ca vor organiza campania de super-reduceri Black Friday 2013 cu o saptamana mai devreme. Citeste si: eMag si Flanco organizeaza BLACK FRIDAY 2013 cu o saptamana mai devreme. Vezi ce oferte au! Razboiul reducerilor pare astfel sa se fi mutat din zona procentelor in cea a datei. Retailerul eMag anunta joi ca nu ziua anume este importanta pentru .

Reduceri Black Friday 2013: PC Garage incepe din 22 noiembrie si vrea sa vanda 5.000 de tablete si 5.000 de telefoane

Black Friday 2013 va fi organizat la PC Garage pe 22 noiembrie si anunta reduceri de pana la 70% la telefoane, tablete, laptopuri, televizoare si componente PC.

BLACK FRIDAY 2013. Cine ofera reduceri pe 22 noiembrie.

Dupa doar doi ani, romanii schimba data pentru Black Friday. In SUA, tara de origine a evenimentului de shopping, Vinerea Neagra a fost fixata in prima zi de vineri de dupa Ziua Recunostintei, sarbatoare care se celebreaza in cea de-a patra zi de joi din luna noiembrie. Anul acesta, pe 29 noiembrie. La fel a fost si in Romania, in anii trecuti. In 2013, insa, multe dintre magazine au anuntat un week-end intreg de reduceri, pentru a profita si de zilele libere legale, Sfantul Andrei, pe 30 .

Black Friday 2013 vine mai devreme, cu reduceri de pana la 99%

Celebra campanie americana de vanzari Black Friday n. r. Vinerea Neagra) a ajuns la cea de-a treia editie in tara noastra.

BLACK FRIDAY 2013. Revelionul Reducerilor incepe pe 22 noiembrie

Magazinele de electronice si electrocasnice fura startul evenimentului Black Friday de anul acesta. Vor incepe reducerile cu o saptamana mai devreme de data oficiala de 29 noiembrie. Patronii magazinelor.

BLACK FRIDAY 2013. PayU estimeaza vanzari online de peste 40 de milioane de euro.

PayU Romania estimeaza ca, anul acesta, peste 400. 000 de romani vor beneficia de reducerile pregatite de marii retaileri online pentru Black Friday, 22 Noiembrie, iar valoarea cumparaturilor va depasi 40 milioane EUR. Estimarile se bazeaza atat pe numarul mare de magazine online care au pregatit actiuni de Black Friday, cat si pe nivelul crescut de vizibilitate de care se bucura acest concept. Anul acesta am inceput pregatirile pentru Black Friday inca din primavara. In urma discutiilor cu .

Black Friday 2013: pe 22 noiembrie, romanii vor cheltui milioane de euro

PayU Romania estimeaza ca anul acesta peste 400. 000 de romani vor beneficia de reducerile pregatite de marii retaileri online pentru Black Friday din 22 noiembrie. Valoarea cumparaturilor va depasi 40 milioane euro.

Black Friday 2013: F64 da startul la reduceri pe 22 noiembrie

Compania F64, participanta la campania de Black Friday din Romania, pregateste numeroase surprize si mai ales reduceri, se arata intr-un comunicat remis Adevarul.

Black Friday la Oktal.ro - 22 noiembrie 2013 - Ziua marilor reduceri.

Magazinul online Oktal. ro s-a pregatit pentru Black Friday nu doar cu reduceri masive la sute de produse, dar si cu o strategie in interesul clientilor sai: De Black Friday 2013, pe care il vom organiza pe data de 22 noiembrie, Oktal. ro se prezinta pe scena reducerilor cu produse dintre cele mai cautate, la preturi minime si cu stocuri consistente, explica reprezentantii magazinului. Astfel, Oktal. ro si-a propus sa includa in promotiile de Black Friday cat mai multe dintre produsele care au .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )