Libnet.ro
UNICEF

18:00

Black Friday 2014: O istorie a zilei cu cele mai mari reduceri

Playtech Playtech,
Black Friday 2014: O istorie a zilei cu cele mai mari reduceri

Black Friday 2014 se apropie cu pasi repezi. incepand de azi, 6 noiembrie, la fiecare doua zile, pe site-ul playtech. ro veti gasi materiale care sa va ajute sa intelegeti mai bine sarbatoarea reducerilor. Black Friday 2014 Romania este a treia editie a acestui eveniment la noi in tara. Totusi, traditia este una importata de la americani. intre Black Friday de Romania si Black Friday de SUA exista cateva diferente considerabile. inainte de a le trece in revista, va proupun []. continuă pe Playtech

Analistii CFA: Actiunile vor aduce cele mai mari castiguri in 2015. BET creste cu pana la 10%

Analistii CFA din Romania considera ca actiunile vor reprezenta cea mai buna investitie anul viitor, urmate de plasamentele in active imobiliare.

Salariul mediu a crescut in septembrie. Ce angajati au cele mai mari lefuri?

Castigul salarial mediu a crescut in septembrie, fata de luna precedenta, cu 15 lei 0,9%), la 1. 698 lei net, cea mai mare valoare, de 5. 776 lei, fiind inregistrata in extractia petrolului si a gazelor naturale, iar cea mai mica, de 996 lei, in.

Maine se deschide BABY BOOM SHOW! Nu ratati cele mai mari discount-uri exclusive, valabile doar pe perioada targului!

Baby Boom Show, cel mai mare targ pentru copii de 0 5 ani si viitoare mamici, are loc in perioada 6 9 noiembrie, la Romaero Baneasa. Cei peste 150 de expozanti v-au pregatit cea mai mare varietate de produse si.

Statistica: Afacerile din comert au urcat in primele 9 luni cu 7,4%, cele mai mari cresteri fiind in comertul cu produse nealimentare

Afacerile din comertul cu amanuntul au crescut in primele 9 luni din acest an fata de primele 9 luni din 2013) cu 7,4%, se arata intr-un comunicat transmis joi de Statistica. Cel mai mult au crescut vanzarile de produse nealimentare +11,1%), urmate de vanzarile de produse alimentare, bauturi si tutun +8,3%) si de comertul cu carburanti +0,2%).

Salariul mediu a crescut in septembrie cu 0,9%, la 1.698 lei. Care sunt domeniile cu cele mai semnificative cresteri

Salariul mediu a crescut in septembrie cu 15 lei si a ajuns la 1. 698 de lei. Potrivit Institutului National de Statistica, cresterea s-a datorat primelor ocazionale pe care le-au primit angajatii. Cele mai mari .

Black Friday se apropie: nu te lasa momit de retaileri, chiar daca acestia vor veni cu cele mai tentante oferte

Oamenii vorbesc despre Black Friday inca din august, iar pentru magazine, aceasta este ziua in care balanta poate inclina spre plus. Retailul este o afacere destul de grea in zilele noastre, iar pentru a atinge cifrele prognozate este nevoie de multa munca si convingere an de an. Magazinele vor face tot ce le sta in putinta pentru a te convinge sa le cumperi produsele.

Black Friday se apropie: nu te lasa momit de retaileri, chiar daca acestia vor veni cu cele mai tentante oferte

Oamenii vorbesc despre Black Friday inca din august, iar pentru magazine, aceasta este ziua in care balanta poate inclina spre plus. Retailul este o afacere destul de grea in zilele noastre, iar pentru a atinge cifrele prognozate este nevoie de multa.

Cine si cand ofera reduceri de Black Friday

Istoria Black Friday in tara noastra este simpla si relativ scurta, primul Black Friday avand loc abia in anul 2011. Considerata o sarbatoare in retail, Black Friday inseamna, practic, intrarea in luna cadourilor.

Apple, primul in topul Forbes pentru cele mai valoroase companii

Aceasta este una dintre acele stiri unde se prezinta si cifre. Nu facem asta in mod normal, insa pentru Apple, o companie de tehnologie este o realizare majora. Topurile alcatuite de Forbes sunt probabil cele mai importante pentru imaginea unei companii, iar Apple demonstreaza ca si o companie care ofera produse IT consumatorului de rand poate ajunge pe primul loc. Pentru o companie precum Microsoft, care produce in mare parte software si are o multime de contracte cu o multime [].

Cele mai bune telefoane din China: ce alternative ai pentru Samsung, Apple sau HTC

Cele mai bune telefoane din China, in ciuda pretului lor scazut, sunt capabile de performante aproape la fel de ridicateca Samsung Galaxy S5 sau HTC One M8). Pana in urma cu cativa ani, marcilechinezesti nu puteau concura cu marii producatori precum Samsung sau Apple care se zbateau constant pentru a obtine o cota de piata cat mai mare. intre timp situatia s-a schimbat dramatic, iar companii precum Oppo, Xiaomi, Huawei sau Lenovo se bat pe piata asiatica de la egal [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )