Libnet.ro
UNICEF

15:45

Black Friday 2015: magazine care nu vand gadgeturi, dar pe care sa le urmaresti

Playtech Playtech,
Black Friday 2015: magazine care nu vand gadgeturi, dar pe care sa le urmaresti

Black Friday 2015 nu va aduce reduceri la doar la vanzatorii de gadgeturi, ci si magazinele din alte sectoare ale economiei. La fel ca in fiecare an, cele mai mari incasari de Black Friday le vor avea comerciantii de produse electrice si electronice, gratie ofertelor remarcabile. Cu toate acestea, nu trebuie sa uitam si de [] Black Friday 2015: magazine care nu vand gadgeturi, dar pe care sa le urmaresti Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Magazinul dedicat gamingului, la 10 ani: cum se pregateste de Black Friday 2015

In lumea comertului electronic exista magazine mari, mici si PC Garage. Nu este lider, dar s-a remarcat prin categoriile de produse dedicate gamingului. Anul acesta, implineste un deceniu si inainte de Black Friday 2015 anunta o campanie speciala.

Black Friday 2015: preturile eMAG au crescut de la o zi la alta

Black Friday 2015 se apropie si toata lumea este entuziasmata de reduceri, dar pe Facebook a inceput sa circule o imagine care arata ca preturile la electrocasnice s-au marit considerabil intr-un interval scurt. Imaginea jos), publicata pe contul unui utilizator care a dorit sa ramana anonim, arata cum preturile unor electrocasnice frigidere, masini de spalat [] Black Friday 2015: preturile eMAG au crescut de la o zi la alta Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

UPDATE Black Friday 2015: Ce s-a intamplat cu preturile eMAG inainte de Vinerea Neagra

Black Friday 2015 se apropie si toata lumea este entuziasmata de reduceri, dar pe Facebook a inceput sa circule o imagine care arata ca preturile la electrocasnice s-au marit considerabil intr-un interval scurt. UPDATE:Potrivit reprezentantilor eMAG, produsele incluse in cosul de cumparaturi au facut parte dintr-o promotie speciala care a expirat in data de 11 [] UPDATE Black Friday 2015: Ce s-a intamplat cu preturile eMAG inainte de Vinerea Neagra Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Black Friday 2015: PC Garage anunta reduceri pentru pasionatii de gaming

De Black Friday 2015, PC Garage anunta reduceri la aproape toata gama de produse, iar accesoriile si perifericele de gaming vor fi la oferta speciala. PC Garage, cel mai mare magazin online dedicat solutiilor custom de PC-uri si gamingului local, sarbatoreste 10 ani in aceasta toamna, de-a lungul carora a evoluat de la garsoniera la [] Black Friday 2015: PC Garage anunta reduceri pentru pasionatii de gaming Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

De ce se maresc preturile inainte de Black Friday 2015

Daca te intrebi de ce se maresc preturile inainte de Black Friday 2015 sau inaintea altor campanii de reduceri, explicatia e simpla: oamenii vor sa cumpere ieftin. Magazinele aplica in aceste cazuri doua tactici. Sunt legale, dar ai putea spune ca sunt imorale.

Cinci dispozitive Sony pe care le gasesti la reducere inainte de Black Friday 2015

In perioada aceasta, eMAG va ofera cateva reduceri semnificative la dispozitivele Sony. in perioada 11-15 noiembrie, o mare parte din produsele Sony din oferta celor de la eMAG pot fi achizitionate la oferta in cadrul celei mai noi campanii de reduceri a magazinului online. in afara de telefoane si televizoare, clientii isi pot achizitiona si [] Cinci dispozitive Sony pe care le gasesti la reducere inainte de Black Friday 2015 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Declaratia oficiala eMAG dupa problema preturilor crescute inainte de Black Friday

EMAG a trimis, la cererea Playtech. ro, o declaratie oficiala privind controversa preturilor crescute inainte de Black Friday 2015. Miercuri, pe Facebook, a inceput sa circule o imagine cu o captura de ecran realizata de un utilizator al aplicatiei eMAG care arata o crestere dramatica a preturilor de la o zi la alta, in cazul unor [] Declaratia oficiala eMAG dupa problema preturilor crescute inainte de Black Friday Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cand a inceput Black Friday: de la blocaj in trafic la marele eveniment in comert

Cand a inceput Black Friday nimeni nu s-ar fi gandit ca va fi cel mai mare eveniment de comert al Europei si Americii, dar s-a intamplat. Anul acesta, evenimentul pica pe 20 noiembrie, iar inainte de asta ar trebui sa stii cum a inceput totul.

Divizia britanica a Wal-Mart renunta la promotiile de Black Friday

Asda, lantul britanic de supermarketuri care a importat actiunea Black Friday de la compania-mama Wal-Mart Stores Inc. din SUA, in 2013, anunta ca in anul curent nu va participa la aceasta promotie, potrivit Bloomberg.

Manager din IT: De Black Friday retailerii pierd bani. Cum s-a transformat piata din Romania intr-una avida dupa reduceri

Campania de reduceri cu ocazia Black Friday, un eveniment importat de peste ocean, dar care a capatat rapid contur pe piata din Romania, a depasit demult limitele si semnificatia cu care acest eveniment este marcat pe alte piete, asa cum este cazul SUA.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )