Libnet.ro
UNICEF

16:45

Black Friday 2017 la Flanco: Reduceri de pana la 56% la electrocasnicele de bucatarie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Black Friday 2017 la Flanco: Reduceri de pana la 56% la electrocasnicele de bucatarie

Black Friday 2017 a inceput deja la Flanco de pe 27 octombrie si se va desfasura pana pe 19 noiembrie. Retailerul a anuntat reduceri de pana la 80%, atat online, cat si in magazinele fizice. Am listat mai jos 5 electrocasnice de bucatarie cu reduceri. continuă pe Wall-Street Ro

Black Friday 2017: eMAGciparea retailului online. Cum arata noua tehnologie a celui mai mare jucator

Black Friday 2017 ii gaseste pe cei de la eMAG cu un depozit care a fost modernizat in ultimele 6 luni cu 10 milioane de euro si care le va permite sa livreze circa 200. 000 de produse pe zi. Piesa de rezistenta este o platforma de sortare pe care.

Black Friday 2017 la Flanco: cuptoare si plite incorporabile reduse cu pana la 44%

Retailerul Flanco a inceput deja Black Friday 2017, perioada promotionala ce se va desfasura pana pe 19 noiembrie. Flanco a anuntat discounturi de pana la 80% atat in online, cat si in cele 123 magazine fizice din toata tara. Am selectat pentru tine.

eMAG reduceri combine frigorifice TOP 10 super-oferte inainte de Black Friday 2017

EMAG reduceri combine frigorifice. Au mai ramas doar cateva zile pana la Black Friday 2017, iar magazinul online emag. ro are deja niste oferte atractive la aparate frigorifice.

eMAG reduceri masini de spalat. 10 oferte-bomba inainte de Black Friday 2017

EMAG reduceri masini de spalat. Magazinul online emag. ro are in aceasta perioada de dinainte de marea campanie Black Friday 2017 oferte foarte atractive la masini de spalat de la diferite branduri.

Black Friday 2017: Ce produse sa eviti sa cumperi

Black Friday 2017 este cea mai asteptata campanie de reduceri din timpul anului. Unii comercianti au dat deja startul reducerilor, insa la eMAG , Black Friday va avea loc pe 17 noiembrie. Chiar daca la prima vedere pare ca tot ce este de vanzare in.

Sfaturi pentru Black Friday 2017: Ghidul pentru clienti

Au ramas mai putin de doua saptamani pana la campania Black Friday 2017 . Pe 17 noiembrie 2017 se anunta cea mai mare campanie Black Friday de pana acum, astfel ca toti consumatorii trebuie sa tina cont de cateva sfaturi utile pentru a se bucura de o.

Black Friday 2017 la Fashion Days: Cand va avea loc si ce produse vor fi scoase la oferta

Anul acesta, Fashion Days a pregatit cel mai mare stoc de produse incluse in oferta de Black Friday. Un milion de articole de imbracaminte, incaltaminte, accesorii, cosmetice si home deco, cu discounturi care vor ajunge pana la 90%.

Black Friday vine cu reduceri si pentru pasionatii de fotografie

Daca esti pasionat de fotografie si ai vrea sa-ti schimbi aparatul, sau ai vrea sa adaugi unul sau mai multe obiective colectiei tale, Black Friday e momentul potrivit. Pana la Black Friday mai e ceva mai mult de o saptamana, iar retailerii de pe piata din Romania au inceput deja sa se pregateasca pentru reduceri [].

Cum s-a pregatit eMAG pentru Black Friday 2017

EMAG a anuntat ca de Black Friday s-a pregatit cu investitii substantiale si are aproximativ 4. 000 de angajati pregatiti pentru eveniment. Si asta nu e tot. Black Friday a inceput cu eMAG si alte cateva magazine in 2011. A ajuns in prezent sa fie cel mai important eveniment al reducerilor din an si o ocazie [].

evoMAG organizeaza Black Friday si pentru companii: ce produse sunt la oferta

EvoMAG a anuntat astazi a doua runda de reduceri la Black Friday 2017, in perioada 7 14 noiembrie, companiile urmand sa beneficieze si ele de reduceri si sa primeasca livrare gratuita la produsele comandate. Astfel, in campania Black Friday.

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )